RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.25

2018. június 24. - sunthatneversets

ss2018.jpg

Újra itt a hétvége, így átnéztük a hét daltermését. Eheti dalmegosztásunkban egy szupergrupp döngöldézik, egy hamarosan hozzánk érkező mainstream amcsi metál banda újrakiad, majd ennek énekese vendégeskedik egy másik dalban, szintén amerikai punkrock legendák mérgesek, egy egykor szebb napokat látott észak-ír brigád pedig ismét visszatér.

IMONOLITH - The Reign


Kiadta az első nyilvános dalát a Strapping Young Lad, Devin Townsend Band, Fear Factory és Threat Signal tagokat magában foglaló Imonolith. A csapat a The Reign című dalt dobta be a közösbe, viszont egyet már most megígérnek: az albumon nem csak ilyen jó értelemben vett döngöldék, hanem dallamosabb tételek is lesznek gazdagon. 


STONE SOUR - Burn One Turn One


Újra kiadja a tavalyi nagylemezét, a Hydrogradot a holnap Budapestre látogató Stone Sour. A csapat egy második lemezt is fog csapni a csomaghoz, melyen kiadatlan feldolgozások, alternatív verziók, b-oldalas dalok és koncertfelvételek is lesznek. Az így huszonnyolc dalosra duzzasztott korongokról egy dal a Burn One Turn One már meg is hallgatható. 


CODE ORANGE - THE HUNT


Ha már Corey Taylor ... Egy háromszámos, virtuális kislemezt adott ki a Code Orange, de úgy szó szerint a semmiből. A The Hurt Will Go On címre keresztelt EP a címadó egy remixe mellett a 3 Knives és a The Hunt című tételeket is magában foglalja. Pluszbónusz meglepi, hogy az utóbbiban nem más, mint Corey Taylor is megcsendíti a hangját.


BAD RELIGION - The Kids Are Alt-Right


Új dallal jelentkezett a punk-legenda Bad Religion. Nagylemezről egyelőre még konkrét hírek nincsenek, viszont az már biztos, hogy a The Kids Are Alt-Right már egy közeljövőben megjelenő album előfutárának minősül. Kraft az van benne, ahogy persze, mint mindig, ahogy erősen politikus mondanivaló is. 


THERAPY? - Callow


Cleave lesz a címe a Therapy? legfrissebb korongjának, mely szeptember 21-től lesz majd elérhető. A borító mellett egy új dal, a jó értelemben nagyon is ragadós Callow már csekkolható is a változatlan felállású triótól, az album maga egyébkén tíz tételt fog tartalmazni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6714067761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum