RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.15

2018. április 15. - sunthatneversets

ghost_band_2018.jpg

Már nem is kell mondanunk, hogy ha hétvége akkor melyik rovatunk jelentkezik. Igen, itt az Adj egy ötöst!. Benne most svéd okkult rock, soft doom, poros déli rock, mainstream amcsi rock és gyomorszagú böfögés.

Tovább

Ha lemaradtatok volna róla, ilyen volt a Bon Jovi Rock And Roll Hall Of Fame-es beiktatása

bjclassic.jpgTegnap este a Bon Jovit hivatalosan is beiktatták a Rock And Roll halhatatlanai közé, a Rock And Roll Hall Of Famebe. A beiktatás különlegessége az volt, hogy a zenekar a klasszikus felállásban, azaz Richie Samborával és Alec John Suchal állt ki a deszkákra, ahol elő is adtak néhány örök klasszikust - tudjátok, amik halhatatlanná tették a banda nevét.

Tovább

Kb. ilyesmi az új Jonathan Davis album élőben

jonathan-davis-solo-lp-95ebf92e-d03b-4b89-8f11-2e53f9e823d2.jpgValó igaz, hogy még csak május 25-től lesz elérhető, a Korn frontembere, Jonathan Davis máris turnéztatja a Black Labyrinth címre hallgató első szólólemezét. A modern világ átka, vagy épp szerencséje pedig pont az, hogy a koncertekből kisebb-nagyobb szeletek így ki is kerülhetnek, sőt, kerülnek is a videómegosztókra, amit így van idő átmazsolázni a következő bulik előtt. Ebbe a kategóriába esik a lenti tíz részlet is, amelyek a portlandi koncerten készültek még múlt hét pénteken.

Tovább

Péntek este szombaton - Adunk egy Black Stone Cherry dalt!

blackstonechrry2018bandpromo_638.jpgÚj dalt adott ki a június 16-án Barba Negra Trackbe látogató Black Stone Cherry, mégpedig a jövő hét péntekre várható új nagylemezéről. A legfrissebben megismert tétel a Southern Fried Friday Night, ami természetesen a Family Tree lemezen lesz megtalálható, mint a korábban bedobott Bad Habit.

Tovább

Howard Jones is szerepelni fog az új Killswitch Engage albumon!

img_9591.JPGIgaz, békés volt az elválás, de azért mégis váratlan, de kellemes hír a Killswitch Engage rajongóinak: a készülő új nagylemezen a "középkorszak" énekese, a jelenleg a Light The Torch frontján munkálkodó Howard Jones is vendégszerepelni fog. Az idei év végére várható albumnak egyelőre még nem tudni semmi műhelytitkát, viszont az biztos, hogy a KSE-t június 16-án az Akváriumban el lehet majd csípni.

Tovább

Ilyen volt az Angra és az Operation Mindcrime koncertje

Először koncertezett Magyarországon április 10-én a brazil Angra. Fabio Lione énekessel az élen ØMNI című új lemezét mutatta be a progresszív power metal együttes. A turné másik kiválósága az Operation Mindcrime zenekar volt, mely nem mást, mint a Queensrÿche eredeti énekesét, Geoff Tate-et és zenésztársait takarja: a csapat többek között a most decemberben megjelent The New Reality című lemez dalait is elhozta Budapestre. Török Hajni fotói.

Május elején visszatér hozzánk Roger Waters!

0thewall2013_027.jpgRoger Waters nem az a zenész, aki sokat csücsülne a hátsóján, pedig amennyit már letett az asztalra, kétségtelen, hogy nem sokat kellene dolgoznia. De a Mester folyamatosan úton van és folyamatosan szemkápráztató bulikat ad szerte ezen a sárgolyón - nem kis sikerrel. A legújabb turné, az európai kanyart éppen ma indító Us & Them, ahogy már sokan tudjátok, budapesti állomással is rendelkezik, azaz május 2-án a Papp László Sportarénában a szólókarrierje és persze az új nagylemez, a tavaly megjelent Is This the Life We Really Want? legjobbjai mellett az örökérvényű Pink Floyd dalok is fel fognak csendülni. Ezekből próbáltunk egy kis, persze nem teljes értékű válogatást összerakni.

Tovább

Körülbelül tíz dal már kész az új The Offspring lemezhez

offspring2018.jpg2012. Ekkor jelentkezett új nagylemezzel legutóbb a kalipunk-zászlóshajó The Offspring, közben csak egy dal látott napvilágot, a lent is megtalálható Coming For You. Lazán mondhatjuk, hogy ez nem kevés idő, de legalább már észrevenni a fejleményt: az Anti-Flag társaságában június 12-én Budapestre látogató legendák gitárosa, Noodles szerint már tíz nóta albumkész állapotban figyel, azaz várja, hogy az örökkévalóság része legyen.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum