RockStation

Turnézás és talán új lemez van a Slipknot 2021-es tervei között

2020. november 29. - theshattered

0slipknot2020_40_eredmeny.jpgMint minden csapat, úgy a Slipknot is kénytelen a hátsóján ülni, nem tudják befejezni a tavalyi albumuk, a We Are Not Your Kind lemezbemutató kanyarját. Viszont hasonlóan a többi muzsikushoz, ők is új lemezben gondolkodnak, erről mi is beszámoltunk korábban. Shawn Crahan után Corey Taylor is megerősítette ezeket a terveket, erről a Good Company-nak beszélt a napokban.

Corey Taylor: "A terv most az, hogy a Slipknot megpróbálja a) jövőre befejezni a turnét és b) szintén jövőre igyekszünk kiadni egy következő sorlemezt. De nem tudom pontosan, hogy lesz. Nem tudom, hogy mik a konkrét tervek. Azt tudom, hogy mindannyian azt érezzük, hogy vannak még elvarratlan szálak, azokat akarjuk rendezni, mielőtt bárminek is nekiállnánk. De az biztos, hogy beszéltünk már róla, mert már csak egy lemezre szóló szerződésünk van a kiadóval."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr816305200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum