RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2021/Vol47.

2021. november 28. - sunthatneversets

supreme_unbeing.png

Heti dalmegosztásunkban altrock, maszkos metal, svéd csúnyazenék és a doom atyja. Öveket becsatolni!    /Fotó: Supreme Unbeing/

TONY IOMMI - Scent Of Dark

Bemutatta a legújabb szóló szerzeményét a Black Sabbath volt gitárosa, vezetője, Tony Iommi. A Scent Of Dark az első, a Mester keze alól származó dal a Black Sabbath 2013-as nagylemezének témái óta. A nótához passzolva az öreg egy parfümöt is készít, ezt az olasz Xerjoff és Sergio Momo illatcégekkel hozta tető alá.


FAILURE - Submarines

Közzétette következő lemezének, a Wild Type Droidnak egyik dalát a Submarines-t a Failure. A hatodik, a zenekar neve alatt megjelenő korong december 3-tól lesz elérhető. 


SUPREME UNBEING - Hide The Beast

Új dalt mutatott a Zac Red-vezette Supreme Unbeing. A Hide The Beast című tétel a maszkos gárda nagylemezén, az Enduring Physicalityn fog helyet kapni, ennek a megjelenését május 5-re ütemezték be. 


HYPOCRISY - Worship

Nyolc év kihagyás után, de végre megjelent a Hypocrisy új nagylemeze, a Worship. A death metal csapat korábban már több klipes dallal promózott albumát természetesen minden nagyobb zene- és videómegosztó portálon elérhetővé tették. A címadó dalhoz pedig érkezett egy videó is.


MASS WORSHIP - Revel In Fear

Bemutatta a február 4-én érkező Portal Tombs újabb előzetesét a Mass Worship. A nyers, mégis húzós-zúzós metalt toló négyesnek ez már a második nagylemeze lesz. A Revel In Fear című tétel feljebb csekkolható le. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7416765502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum