RockStation

Hammersmith - Újabb dalt adott ki a Scorpions

2022. augusztus 17. - moravsky_vrabec

 scorpions_2022.jpg

A német hard rock csapat idén év elején adta ki legújabb albumát, az igencsak erősre sikerült Rock Believert. A lemez többféle különleges verzióban is megjelent, az Egyesült Királyságban például a Hammersmith című bónuszdallal egészítették ki a csomagot.

A Hammersmith most kislemezen is kijött, vizuális körítésnek egy egyszerűbb dalszöveges videóval. A rockos, keménykötésű dal szövege tisztelgés a híres londoni koncerthelyszín előtt, illetve egyfajta hard rock hitvallás. Klaus Meine énekes szavaival: 

Ez a dal visszavisz bennünket azokba az időkbe, amikor még kisebb klubokban játszottunk, és csak álmodoztunk arról, hogy egyszer majd felléphetünk a rock templomában, a Hammersmith Odeon-ban. 

Ha esetleg nem vagy képben a Scorpions körüli friss történésekkel kapcsolatban, ITT olvashatsz az új albumról, ITT pedig a májusi budapesti koncertről. Az "új" Hammersmith dal pedig csupán egy kattintásnyira van, alább: 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5317908891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum