Hoppá-hoppá, Moth Into Flame címmel itt egy új Metallica dal klipestől

2016. szeptember 26. - sunthatneversets

metallica2016.jpeg

November 18-án Hardwired...To Self-Destruct címmel itt az új Metallica album. Ennek apropóján ma reggel a SiriusXM Radióban Howard Stern vendége volt a zenekar. Ha már ott voltak természetesen a dalpremier sem maradhatott el. Moth Into Flame címmel került bemutatásra az új nóta, ami aztán később klipestől a Metallica hivatalos oldalán landolt és alább itt is megnézhető.

Tovább

Üt majd mindent, mint a piros hetes! - Két hét múlva "Grind over Europa tour" sztori Budapesten!

bloodshed_fest_2016_durer_kert_2016.jpgÜt majd akkorát, mint a piros hetes! Az év talán legsúlyosabb és legrangosabb grindcore estje október 10 - én majd a Dürer Kertben. Ugyanis a Bloodshed Fest - Grind over Europa tour 2016 néven futó turné olyan a műfajban csúcsragadozónak számító bandák kombinált koncertjét hozza, mint például a The Afternoon Gentlemen, és az idén gyilkos új és egyben utolsó lemezzel jelentkező Weekend Nachos. Akik valóban ezzel a turnéval búcsúznak európai rajongóiktól, ami nyilván nem egy jó hír, viszont jelentheti azt, hogy lealáznak és felemelnek minden másodpercet, amit még a színpadon tolnak ebben a felállásban. A névsornak azonban még nincsen velük vége.

Tovább

Thy Catafalque - Meta (Season Of Mist, 2016)

Szintetizáló METAmorfózis

meta.jpgElcsépelt frázis Kátai Tamás zsenialitásának fényezése, így ezzel a félmondattal kb. legyen is elég, hiszen úgyis tudjátok ezt magatoktól is. A friss termés, a Meta szinte a semmiből jött, alig egy évvel a szintén kiemelkedő Sgúrr után senki nem gondolta volna, hogy megkapjuk a folytatást. A - természetesen - nem is akármilyen folytatást!

Tovább

Hammer High - Itt egy új dal és videó a Hammerfalltól

hammerfall_2016.jpg

November 4-én érkezik a svéd Hammerfall új lemeze Built To Last címmel. A zenekar a napokban a második új dalt tette közzé a lemezről, ennek címe Hammer High és alább meg is hallgatható az elsőnek közzétett The Sacred Vow-val együtt. Aki még nem tudná, a zenekar január 31-én a Barba Negra Music Club vendége lesz

Tovább

Poison In Your Veins - Itt egy új Alter Bridge-dal

alter_bridge_2016.jpg

Korábban már többször írtunk róla, hogy október 7-én érkezik a Myles Kennedy és Mark Tremonti által vezetett Alter Bridge új albuma The Last Hero címmel. a zenekar nemrég már a harmadik dalt mutatta be a lemezről. Ennek címe Poison In Your Veins és alább megtekinthető, emlékeztetőül pedig megmutatjuk az előző kettőt is.

Tovább

Mutilation Rites (US), Wiegedood (B), The Dead Creed (G) @ Budapest, Dürer Kert 2016.09.20.

Professzionális templomgyújtogatók, csak bennfenteseknek...

422240_415782068467775_2005115308_n.jpgKicsit megkésve érkezik ez a beszámoló az esemény kapcsán, amiről nagy hiba lett volna nem beszámolni. Egyrészt, mert személyemen keresztül következetesen részt vettünk a bulin. Másrészt a black metal színtér leghátsó szobáiban játszó zenekarai közül ez az egyik, amely a leghátsók között lehet akár a legelső. Ugyanis valamennyivel több, mint egy év után visszatért Budapestre a Mutilation Rites mester formáció szeptember 20 - án kedden a Dürer kisterembe, a Wiegedood és a sajátságos sötétségben mozgó The Dead Creed társaságában.

Tovább

Hallgasd meg a Wolf Counsel új albumát!

2016. szeptember 25. - sandroo

3540391521_photo.jpgBevallom számomra eddig ismeretlenül csengett a Wolf Counsel zenekar neve, nem is csoda, hiszen csak 2 éve létezik a banda. Viszont, pár nappal ez előtt egy kiemelkedően király anyaggal jelentkezett a fent említett, osztrák-svájci formáció. Az Ironclad címre keresztelt legújabb, hét szerzeményt tartalmazó közel háromnegyed órás produkciót bátran ajánlom mindazoknak, akik velem egyetemben előnyben részesítik a Trouble, Candlemass, Cathedral szentháromsággal körülírható zenei vonalat. A tovább gombra kattintva lehet nyomatni ezt a remek albumot. Hell!!!

Tovább

Sociopathic Herd Delusion - Itt egy tuskó Superjoint dal

superjoint.jpg

November 11-én Phil Anselmo saját kiadójának gondozásában jeleneik a Superjoint Ritualból csak Superjoint-tá változott ötös új lemeze Caught Up In The Gears Of Application címmel. A Superjoint soraiban Anselmo mellett Kevin Bond (CHRIST INVERSION, ARTIMUS PYLEDRIVER) és Jimmy Bower (DOWN, EYEHATEGOD) gitárosokat, José Manuel Gonzalez (WARBEAST, PHILIP H. ANSELMO & THE ILLEGALS) dobost és Stephen Taylor (PHILIP H. ANSELMO & THE ILLEGALS, WOVEN HAND, 16 HORSE POWER). basszusgitárost találhatjuk. Alább itt is az első dal a csapattól Sociopathic Herd Delusion címmel. Mit mondjunk: jó tuskóra sikerült!

Tovább

Korn érdekességek A-tól Z-ig

korn_2015.jpgAlig egy hónap és mindenki kézbe veheti az eddig több, mint ígéretesnek tűnő új Korn lemezt, a The Serenity Of Sufferinget. Az október 21-én megjelenő új korong előtt egy speckó, A-tól Z-ig típusú cikkel frissítjük fel a Kornbéli ismereteiteket, melyben minden betűhöz egy-egy, a bakersfieldi ötöshöz köthető infót, érdekességet társítunk. Na, de lássuk, miket is sikerült összeszednünk a nu metal legendák eddigi pályafutásából, természetesen nem kornológikus sorrendben (igen, szándékos elírás történt).

Tovább

Randy Blythe ugrik be az Eyehategod frontjára

randyblytheartisan2015_638.jpgMint ismeretes, az Eyehategod énekese, Mike IX Williams egészségügyi okokból nem tudta vállalni a zenekara New Orleansban és Richmondban tervezett koncertjét, ahova átmeneti jelleggel Phil Anselmo ugrott be erősíteni. Egyelőre úgy néz ki, Williams állapota továbbra sem javul megfelelő mértékben, így a banda régi jó barátja, a Lamb Of Godos Randy Blythe ugrik be acsarkodni kicsit a Dischargedzsal és a Toxic Holocausttal közös turnén.

Tovább

2018 előtt biztosan nincs új Slayer-album

0113.jpg

De már az is nagy szó, hogy lesz. A Slayer jelenleg is turnézik Amerikában és Tom Araya basszer/énekes pár interjúban már kifejtette, hogy a koncerteket leszámítva manapság már egyáltalán nem élvezi a turnézást. A Miami New Times a napokban Kerry King gitárossal készített interjút és megkérdezték tőle, hogy meddig  marad még aktív a Slayer.

Tovább

The Pitiless - Itt egy új Dark Tranquillity-dal

dark_tranquillity_2016.jpg

Már korábban megírtuk, hogy Atoma címmel november 4-én jelenik meg a göteborgi melodikus death metal alapvetés Dark Tranquillity tizenegyedik albuma. A Martin Brändström billentyűs stúdiójában felvett lemezt David Castillo (Katatonia, Opeth, Candlemass) keverte és alább The Pitiless címmel az első új dal is meghallgatható.

Tovább

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum