Hirdetési felület

cannibalcorpse.jpg

Minden death metal zenekarok legdeathmetállabbika a Cannibal Corpse új lemezt készít és azzal bizony turnézni is fog az ősszel. Így aztán örömmel jelentjük be nektek, hogy november 20-án Budapest sem marad ki a szórásból vagy a darabolásból, kinek hogy tetszik. Ha tudunk majd részleteket szólni fogunk.Skull_Fist_Chasing_The_Dream.jpg

Kanada már számos kiváló bandával látta el a világot, hogy csak a leghíresebbeket említsem: Annihilator, Anvil, Rush, vagy akár a Voivod. Az elmúlt évek terméseivel viszont a Skull Fist is azt igyekszik igazolni, hogy méltó helyük van a nagyok mellett, s mindezt joggal. A feledhetetlen Heavier Than Metal EP 2010-ből, majd az azt követő bemutatkozó nagylemez, a Head öf the Pack egyaránt fantasztikus anyagok. Idén pedig némi szünet után világot látott a torontói rockerek második albuma, a Chasing the Dream.

tovább »

szerintünk:(4/5)
szerintetek:(0/5)


Mushroomhead.jpg

Az amerikai indusztriál metalos Mushroomhead május 13-án jön új lemezzel, ami a The Righteous & The Butterfly címet viseli majd. Az új albumról van most egy új dalunk, amit a hajtás után tudunk megmutatni.

tovább »Pannónia Feszt.jpg

Ha pünkösd, akkor Pannónia Fesztivál, ha Pannónia Fesztivál, akkor pedig óriási buli a BIFFY CLYRO (SCO), a THE OFFSPRING (USA), DJ FRESH (UK) és még marha sok hazai banda részvételével. És hogy milyen pofát kap idén a fesztivál? Most kiderül!

tovább »24
2014. ápr
11:00

Rendeződnek végre a Queensryche dolgai

Szerző: sebiszabi Címkék: Queensryche

queensryche02.jpg

A tavalyi évben viszonylag sokat beszéltünk a Geoff Tate-féle és a Todd LaTorre-féle Queensryche alakulat jogi csatározásairól, mindkettő bagázs magának érezete a Queensryche márkanevet, mindketten szépen ki is jöttek új lemezzel. Úgy néz ki, hogy sikerül peren kívül megállapodniuk és kulturáltan rendezik a problémás részleteket. Minden részlet még nem világos, de úgy tűnik, hogy a Todd LaTorre-féle alakulat használhatja a nevet, Geoff Tate által üzemeltett queensryche.com pedig lecserélte a logóját Geoff Tate The Voice Of Queensryche-ra, plusz egy fix hivatkozást is elhelyeztek az oldalon az hivatalos zenekari oldalra. Szóval úgy néz ki a dolog, hogy a hangszeres alakulat vitte tovább a nevet, miután - feltehetően - kivásárolták  Tate-t a korábbi közös cégből.24
2014. ápr
10:00

Krinkle a Yukban

Szerző: sunthatneversets Címkék: krinkle

Krinkle.jpg

A KRINKLE zenekar eddig nem sokat árult el magáról, Day of the Deaf EP-jükön, és a kliséket kerülő bemutatkozó csomagjukon kívül nem sok információt szivárogtattak ki magukról. Az sem derült ki, miért ilyen dühösek, de nem kell sokat várni, hogy kiderüljön, április 25-én ugyanis a Vörös Yukban lépnek fel olyan zenekarok társaságában, mint az olasz NOVEL OF SIN, a bolgár COLD IN DECEMBER, de lesz még COLDHARBOUR LANE, DIAMOND EDGE, WE STILL BELIEVE és SUFFER AS WELL is a CORES NIGHT fesztivál keretében.

tovább »Slayer 2013.jpg

Április 23-án este tartotta a Revolver Magazin szokásos díjátadó gálájat a Revolver Golden Gods-ot, ahol egy 3 dalos szettel idén a Slayer is fellépett. A dalok között helyet kapott a South Of Heaven és a War Ensemble, amiben mondjuk semmi meglepetés nincs, abban már annál inkább, hogy Implode címmel egy új dal is elhangzott. Meg is mutatjuk.

Update: A zenekar weboldaláról egy e-mail címért cserébe le is tölthetitek az új dalt.

tovább »24
2014. ápr
06:00

Megjelent a Rockstar Magazin 2. száma

Szerző: sunthatneversets Címkék: rckstr

RCKSTRB1_08.jpg

Megjelent a Rockstar Magazin 2. száma, ami természetesen a VI. évfolyam 8. számának felel meg jogfolytonosságot élvezve a megboldogult RCKLT-vel. A címlapon bemutatkozik Sanya, a Pannónia Fesztivál totemállata, belül pedig - ha vele nem is -, de az Instant Baglyával lehet interjút olvasni. Kulturális, gasztro-, és zenei hírek/cikkek/programajánlók 48 oldalon, 27000 példányban, 650 lelőhelyen. Online: www.rckstr.hu
A tartalomból:

tovább »between-the-buried-and-me2011.jpg

A 2012-es év egyik legizgalmasabb lemezét dobta ki az amerikai progresszív metalos Between The Buried And Me, a The Parallax II: Future Sequence nagyon bejött nekünk is. Korábban a lemezről az Astral Body dalhoz csináltak egy animációs videót, most pedig a majd' 11 perces Lay Your Ghosts to Rest kapott egy klipet. A hajtás után ezt találjátok.

tovább »Misery-Index-The-Killing-Gods.jpg

Május 23-án a Season Of Mist gondozásában jelenik meg az extrém zenék egyik koronázatlan királyának a Misery Indexnek az ötödik stúdióalbuma The Killing Gods címmel. Korábban egy új dalt már mutattunk róla, de most itt egy újabb, nevezetesen a címadó, de emellett a borítót és a dallistát is megtaláljátok hajtás után.

tovább »Devil-You-Know-The-Beauty-of-Destruction-album-art.jpg

Az ex-Killswitch Engage énekes Howard Jones új zenekaráról, a Devil You Know-ról elég sokat cikkeztünk mostanában. A csapat debütáló lemeze a napokban jelenik meg és voltak olyan rendesek, hogy az egészet meghallgathatóvá tették.

tovább »Flyer Nova 20143.jpg

Idén 10. alkalommal rendezik meg június 13-15. között az ausztriai Nickelsdorfban a Novarock Festivalt. A minden eddiginél erősebb fellépőgárdát felvonultató Fesztivál szervezői ma közzétették a Kék és Piros színpad fellépőinek sorrendjét (pontos kezdési időpontok nélkül). Idén először egy harmadik színpad is felállatásra kerül Brandwagen Stage néven, melyen olyan előadók lépnek fel például, mint a Skillet a Crowbar, vagy a Huntress. Az előbb említett Kék és Piros színpad beosztása hajtás után.

tovább »Röviden és tömören: amennyiben beszélhetünk garage rock szcénáról idehaza, hát annak mindjárt 4 jeles képviselője rohamozza meg a ROHAM BÁRt pénteken (04.25.-én). Mivel én nem tudok menni, és a munkarendem lehetőleg fulladjon meg a hiányzó valuták válságtengerébe még maholnap (mert nem csak idő, pénz sincs menni), a legkevesebb, hogy felhívom a figyelmeteket erre a fasza rockbulira. Pláne, ha előre görcsöltök a lassan megint látótávon belülre érő magyar fesztiválmetál-bandáktól... A The Trousers, Rotten Roots, Red Roosters és The Smooks velük szemben igazi kortárs (vagyis: nosztalgikus) rockot csinál, a legjobb értelemben: olyan dalokat, amiket nemigen hallasz más magyar zenekartól, sőt. Sőt...

tovább »deathleprosyreissue.jpg

A Relapse Records újrakiadási kampányának (de ronda szóösszetétel) ötödik részeként bónuszokkal megspékelve ismét megjelenik a legendás Death második albuma az 1988-as Leprosy, természetesen kicsit újramaszterelve Ennek örömére hajtás után ott a teljes lemez, illetve nem elfelejteni, hogy a Death életművével turnézó Death To All, a Gorguts-szal karöltve június 26-án a Barba Negra Track vendége lesz.

tovább »Deap-Vally.jpg

A White Stripes óta tudjuk, hogy a kettes szám és a csontszáraz blues rock nagyon is jól megfér egymás mellett, erre az axiómára pedig csak ráerősít az amerikai csupanő Deap Vally. Lindsey Troy és Julie Edwards koprodukciója ugyanis úgy villanyozza fel az évek óta jól bevált formulát, hogy az egy légvédelmi üteg és a negyedik Led Zeppelin korong csapáserejével képes letaglózni az embert – kész szerencse hát, hogy hamarosan a saját bőrünkön is megtapasztalhatjuk a banda perzselő energiáját.

tovább »Suicide Silence 2013.jpg

A kaliforniai Suicide Silence július 11-én jelenteti meg új lemezét You Can't Stop Me címmel. Ez lesz a banda első lemeze Hernan "Eddie" Hermida énekessel, aki az All Shall Perish-ből került a tragikusan elhunyt Mitch Lucker helyére. A lemez a Nuclear Blast Entertainment gondozásában jelenik majd meg, a producer ismét Steve Evetts volt.eluveitie02.jpg

Ősszel megjelenő új albumának turnéja keretében december 12-én Budapestre látogat a svájci Eluveitie. A zenekart az Arkona és Skálmöld kíséri majd Európában. A helyszín a Club 202 lesz. További részleteket ITT találtok.Fanatic attack Kuczkó.jpgA magyarországi zenei világnak ha tetszik, ha nem, de így vagy úgy mindig része volt és része is lesz az underground. Nemrég megjelent első nagylemezükről, a hazai színtérről, valamint a jelenlegi helyzetről és jövőbeli terveikről faggattam ki az egyik Fanatick Attacker-t, Kuczkó Gábort, aki meglepő őszinteséggel beszélt, emellett kellő humorral állt rendelkezésemre.

Mikor alakult a zenekar? A kezdetekkor is Fanatic Attack voltatok, esetleg volt egy másik formáció, ami a mostani elődjének mondható? Te milyen posztot töltesz be?
Gábor: A zenekar 2009 december közepén alakult. Volt sok névötletünk, de mikor rájöttünk, hogy szinte mind sablonos, erőltetett, vagy valami venezuelai fordított kecskés sátánmetál banda használja, akkor kicsit szüneteltettük a keresést. Persze, hogy másnap beugrott a név, amit ma már a fél ország rettegve említ, de rájöttünk, hogy azt meg egy Köteles Leander nevű úriember használja(haha), így lettünk nemes egyszerűséggel Fanatic Attack. Jómagam basszusgitáros vagyok.

tovább »Killer Be Killed cover.png

Emlékszem előző évben ilyenkor már legalább öt zenekar friss albumára mondtam, hogy ott a helyük az év végi TOP tízben, ellenben idén még semmi olyat nem hallottam, amire azt mondtam volna, hogy felkeltette az érdeklődésem (Jó, a Subscribe új albuma nem rossz, de mégsem az, amire azt mondom, hogy megtaláltam a hiányzó láncszemet 2014-ben). Vannak persze marhára várós albumok, amik lassan napvilágot látnak, és remélem, hogy hosszú időre csillapítják a zenei szomjamat. Addig is viszont nézzünk meg egy „supergroup”-ot. Itt van egyből a Killer Be Killed, akik most hozták ki első albumukat a Killer Be Killed-et. Az album címe nem túl ötletes, de mégis milyen a zene? Tök egyszerű, a hajtás után megtudhatjátok, szóval hajtás!!!!

tovább »

szerintünk:(5/5)
szerintetek:(0/5)


22
2014. ápr
12:00

Készen van az új Godsmack album

Szerző: sebiszabi Címkék: godsmack

Godsmack.jpg

Az amerkai banda frontembere Sully Erna Facebook oldalukon bejelentette, hogy a november óta tartó albumkészítési folyamat a végére ért, készen van az új lemez. A lemezen előreláthatóan 15 dal fog szerepelni. Többet egyelőre nem tudunk, de azért ez is jó hír.