RockStation

AC/DC: hamarosan búcsúturné?

2008. március 31. - SAABI

Legutóbbi hírünk a legendás csapattal kapcsolatban az volt, hogy vélhetőleg (akkor még csak találgatás volt ez is) elkezdték egy új nagylemez felvételeit Vancouverben. Nos, a tagok által azóta adott nyilatkozatok alapján elmondható, hogy igen, március elején valóban elkezdték rögzíteni az új anyagot, amely nyolc vagy  kilenc évnyi szünet után fog megjelenni (konkrét dátum még nincs) vélhetőleg az utolsó AC/DC lemezként. (Jut eszembe: Angus Youngot ezúton is köszöntjük 53. szülinapja alkalmából!)

Az utolsó lemez mellé esetleg még egy utolsó (búcsú)turné is beleférhet - de erről még eléggé feltételes módban nyilatkozgatnak a tagok, úgyhogy ezt nem lehet tutira venni. Ha nem is egy világkörüli turné, gondolom, azért egy-két koncert bele fog férni még az időbe mielőtt végleg (végleg?) nyugdíjazzák magukat.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr80404460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sbs · http://www.acdc-blackice-tour.com/ 2008.12.08. 16:56:45

Reméljük beváltják a 18 hónapos tervüket és egy hatalmas koncertturné lesz az egész világon!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum