RockStation

Nine Inch Nails – Új lemez letölthető ingyen!

2008. május 05. - sunthatneversets

A napokkal ezelőtt mára ígért bejelentésből valóság lett. Trent Reznor és csapata egy új lemezt dobott a virtuális piacra a mai napon, és persze teljesen ingyen. A címe az, hogy The Slip, és egyelőre csak letöltős formában létezik, de júliusban materiálisan is forgalomba kerül.

NIN - The Slip / regisztráció letöltéshez

A letöltéshez szükséges lépések a következők:

A fenti oldalon meg kell adni egy email címet és utána kapsz egy linket, erre rákattintva egy oldalra jutsz, ahol egy kód jelenik meg és egy SUBMIT gomb. A gombra kattintva végre eljuthatsz a letöltési linkekhez, ahol kiválaszthatod, hogy MP3, FLAC, Mac audio vagy WAVE formátumban szeretnéd megkapni az anyagot. "Általános" használatra, MP3 walkman-be nyilván legegyszerűbb az MP3, vájtfülüeknek pedig a FLAC vagy a WAVE való, de ezek nem tölthetők le közvetlenül, csak egy torrent fájlt adnak, amit ezután még meg be kell tölteni egy Torrent kliens programba - dehát ezt gondolom nem kell magyarázni senkinek... :)  Az anyag a CreativeCommon licensz alatt jelent meg, ami azt jelenti, hogy szabadon terjesztheted a barátaid, ismerőseid körében, amihez a rendszer segítséget is ad (meghívásos módszer), sőt remixelni is lehet az anyagot mindenféle jogi macera és következmény nélkül. 

A RockSTATION teljes szerkesztősége már letöltötte az MP3-akat, úgyhogy működik a dolog. :)

/forrás, eredeti hír: PlanetZ /

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr99454717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum