RockStation

Metallica : The Day That Never Comes

2008. augusztus 22. - SAABI

A nap, amely sosem jön el, eljött. Hallgatható az első felvétel a szeptember 12.-én megjelenő új Metallica albumról, a  Death Magnetic-ről.

A The Day That Never Comes című dalt a banda hivatalos websiteján és MySpace oldalán éritek el:
Metallica hivatalos website, The Day That Never Comes
Metallica MySpace oldal
 

Kicsit bíztatóbb, mint a múltkor nyilvánosságra került Cyanide koncertfelvétel (Hallgass új Metallica dalt! Itt a Cyanide felvétele az Ozzfesztről), valóban a régi Metallicát idézi, de minél többet hallok az új lemezről egyre  jobban érzem az erőltetett megfelelést  annak a nyomásnak, hogy mindenki a régi Metallicát várta vissza és ezért megpróbálták lemásolni korábbi önmagukat. Ami  nem is lenne baj, ha kicsit természetesebben jönne belőlük. (A'sszem Larsnak megint igaza lett, aki megmondta előre, hogy még meg sem jelenik a lemez, máris mindenki fikázza, hogy milyen szar... :o) )

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr79626997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SAABI · http://rockstation.blog.hu 2008.08.24. 09:37:44

THe Day That Never Comes UPDATE: a MySpace-ről már levették, a hivatalos oldalon még hallgatható.

qwer 2008.08.29. 15:47:01

Nekem semmi bajom a The Day-jel, sem a később megjelent My Apocalypse-szel. Legalább nem unalmasak ezek a számok, mint a St. Anger dalainak többsége, sőt mi több, az utóbbitól egyenesen jön, hogy kirúgjam a szobám ajtaját!:))
Viszont lehettek volna kísérletezősebbek is, hiszen ott van velük egy nem is akármilyen játékstílussal bíró basszusgitáros, de ez van. Én bizakodó vagyok az albummal kapcsolatban...
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum