RockStation

Új Guns 'N' Roses album?

2008. szeptember 27. - SAABI

Szólok előre, hogy óvatosan kell kezelni a Guns máris elhíresült új albumával a Chinese Democracyvel kapcsolatos híreket (értsd: ne vegyetek mérget rá), de most napvilágot látott egy újabb időpont, nevezetesen 2008. november 23.-a, amikor is a sokak által régóta áhított lemez állítólag elérhetővé válik a nagyközönség számára CD vagy akármilyen hanghordozó formájában.

Itt egy kis előzetes a YouTube-ról (gyorsan hallgassátok meg, amíg Axl le nem törölteti), a címe: Shacklers Revenge.

 

 

UPDATE, 2008 október:

A BestBuy.com -on már lehet előrendelni a november 23.-án megjelenő Chinese Democracy albumból. Háromféle borítóval és bakeliten is meg lehet vásárolni (ára 14 ill. 20 USD). Tehát akkor úgy néz ki, tényleg megjelenik végre az új Guns lemez. Kérdés, hogy kíváncsi-e még rá valaki...?

Guns N'Roses : Chinese Democracy előrendelés - BestBuy.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr26685027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SAABI · http://rockstation.blog.hu 2008.10.10. 12:32:50

Megerősítésre keült a hír, miszerint a Chinese Democracy még idén megjelenik és a november 23. is stimmel. Ekkortól lesz kapható elsőként a BestBuy.com-on.

SAABI · http://rockstation.blog.hu 2008.10.17. 10:24:23

Chinese Democracy UPDATE! - Már lehet előrendelni az új Guns albumból.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum