RockStation

BIOHAZARD - 20th Ann. Reunion Tour, DIESEL Klub, Budapest 2008.11.20 - képes beszámoló

2008. november 21. - SAABI

Frogfoot megnézte a Biohazard koncertet a Dieselben. Tapasztalatait és képeit az alábbiakban osztja meg velünk. (Köszönet érte.) 

--------------

Valószínüleg nem ezt a koncertet fogják a Bio. zenészei pályafutásuk csúcsaként számontartani... Mintha minden összefogott volna a zenekar ellen ezen az estén: a hangcuccból mindig más szállt el, hol a mikrofon, hol a monitor, stb...
Szerencsétlenkedő technikusok, ideges zenészek (Evan félreérthetetlen "látodeztmingyámegbaszlak" kézmozdulatai a keverőpult felé:) )
Hiába adnának bele a zenészek apait-anyait ha a technika kifog rajtuk. Végül sikerült összehozni, hogy nagyjából működjenek a dolgok, és ami utána következett az igazi HC volt bele az arcunkba. Mindent elkövettek, hogy ne legyünk csalódottak. Szerencsére a közönség kiváló partner volt ebben és óriási volt a hangulat! Le a kalappal a zenészek előtt,a sírból hozták vissza az egész estét.

Ez egy egészen különleges hangulatú koncert volt,kár lett volna kihagyni.

--------------

A csapat a Bravewords.com közlése alapján így sommázta a budapesti fellépését:

"Budapest mindig is fasza volt, de ma este kicsit bajban voltunk az elején. Borzasztó sok gondunk volt néhány nem hozzáértő helyi technikussal, de végül minden megoldódott. A show ezután már kibaszott jól ment ('like muthafucka') :). A végén csináltunk pár ráadást is... kurva jó volt. 'Fuck yeah!'"

És végezetül egy aktuális hír: a Crach Music bejelentette, hogy újrakiadja a BIOHAZARD 2000-ben megjelent Tales From The B-Side című lemezét újratervezett borítóval, plusz egy DVD lemezzel megspékelve, amely néhány japán és európai koncertről fog felvételeket tartalmazni. A CD/DVD csomag 2009. február 24.-én fog megjelenni. 
A Punishment című dal demóját meghallgathatjátok a Crash Music kiadó MySpace oldalán:

BIOHAZARD - Punishment demo, Crash Music Inc. MySpace

---------------

Képek a budapesti koncertről (Frogfoot felvételei):

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr59780955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

robit 2008.11.22. 11:15:51

hűűűűűűűűűha
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum