RockStation

Vince Neil (Mötley Crüe) Budapesten

2008. december 03. - SAABI

A legendás Mötley Crüe legendás énekese 2008. december 11.-én a Petőfi Csarnokban ad szólókoncertet.

Húsz év és egy tucat album után nincs olyan a rock, de még a poprajongók között sem, akik nem ismerik a Mötley Crüe-t és a bandához hasonlóan mindent elsöprő energiával rendelkező énekesüket, Vince Neilt.

A csapat tagjai – főleg Tommy Lee és Vince Neil tetteikkel folyamatosan gondoskodnak arról, hogy a médiának főleg a bulvár lapoknak legyen munkájuk.  Ők a sikeres, fiúk által elismert, és a lányok által imádott „ügyeletes rosszfiúk”.

Vince Neil jelenleg a Slaughter két tagjával, Jeff Blano-val és Dana Strummal, valamint Zoltan Chaney-vel járja a világot, de szigorúan figyelembe veszi és előnyben részesíti a Mötley Crüe koncertjeit, akikkel szintén turnézik.

A Mötley Crüe rajongóknak Vince szólókoncertjein sem kell nélkülözniük kedvenc zenekarukat, hiszen a buli programjában rengeteg Mötley nóta hangzik el!

Vince Neil szólóturnéjával oda is elviszi a Mötley Crüe zenéjét, ahová a csapat nem tud eljutni.

Óriási dallamokkal és igazi mocskos rock n’ roll bulival készül Budapestre is!

 Kickstart My Heart,  live

 
Kapcsolódó linkek:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr96800701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunthatneversets · http://rockstation.blog.hu 2008.12.03. 07:21:21

Vagy lehet, hogy mégsem? Ma reggel olvastam, hogy nem hivatalos infók szerint Vince bácsi az egész Európa-turnét lemondta. www.hardrock.hu/?q=node/8098
Már semmin sem lepődök meg.

sunthatneversets · http://rockstation.blog.hu 2008.12.03. 13:15:29

Hivatalos! Elmarad!

A koncert szervezőjének nyilatkozata:

Mi kíváncsiak voltunk rá, de Vince Neil nem kíváncsi Európára


-Kedd éjszaka kaptuk a hírt, miszerint Vince Neil és menedzsmenjte lemondta az egész Európai turnét - nyilatkozta a magyar szervező. -Mivel a spanyolországi koncertek elmaradtak, (állítólag fellépési díj kifizetésének elmaradása miatt) Vince-ék úgy döntöttek, hogy kimarad egész Európa. Tudtuk, hogy nem könnyű eset, de azt senki nem gondolta volna, hogy valóban nem száll fel a várakozó repülőre és lemondja az egész, 13 állomásos európai turnét. Az előzenekar, a svéd Fatal Smile úton Spanyolországba kapta meg az értesítést, nekik addig elfelejtettek szólni.


-Borzasztóan sajnáljuk, hiszen nem csak több hónapos munkánk veszett kárba - nem beszélve az anyagiakról - hanem a régen várt élmény is kimarad, hiszen 11-én Vince Neil nem hajlandó fellépni Magyarországon sem.


A jegyek természetesen visszaválthatóak a vásárlás helyszínén 30 napon belül!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum