RockStation

Amorphis, Paradise Lost, Muse és Green Day újdonságok 2009-ben

2009. február 11. - sunthatneversets

AMORPHIS

A finn Amorphis az utolsó simításokat végzi május 26.-án boltokba kerülő Skyforger című új nagylemezén. A kiadást övező kíváncsiság enyhítésére közzétették a borítót illetve az albumon szereplő dalok listáját, amelyek a következők:

01. Sampo, 02. Silver Bride , 03. From The Heaven Of My Heart , 04. Sky Is Mine, 05. Majestic Beast, 06. My Sun, 07. Highest Star, 08. Skyforger, 09. Course Of Fate, 10. From Earth I Rose 

GREEN DAY

Szintén májusban jelenik meg az amerikai populáris punkcsapat, a Green Day új albuma is 21st Century Breakdown címmel. (Konkrétabb időpont egyelőre hivatalosan nincs, de nem hivatalosan van: május 5.) A promóinfók szerint a csapat új albuma három részre tagolódik (...?), úgymint: Heroes And Cons, Charlatans And Saints és Horseshoes And Handgrenades. Az egyes dalokkal a srácok a munkásosztály küzdelme, a belső démonok, az apátia és a kifakult amerikai álom hálás témáit piszkálgatják.  

PARADISE LOST

Új albumon dolgozik az angol Paradise Lost legénysége is, akik legutóbb 2007-ben jelentkeztek In Requiem című albumukkal. A közelmúltban dobos cserén átesett gót rockerek Jens Bogren producer vezetésével a Fascination Street stúdióban dolgoznak az új anyagon. Megjelenési dátum még nincs, de van stúdió riport: Paradise Lost stúdió riport 1. rész, Paradise Lost stúdió riport 2. rész.  

MUSE

A pletykák szerint a brit Muse is piacra dob még idén egy új albumot - várhatóan szeptember környekén, de eme cikk keretében a négy delikvens közül az ő esetükben beszélhetünk a legkevesebb konkrétumról. Sem időpont sem albumcím nem ismert - egyelőre. Minden esetre vegyük úgy: nem zörög a haraszt, ha nem fújja a kiadójuk... Pedig most úgy tűnik: zörög.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr56936067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum