RockStation

A Limp Bizkit, Franz Ferdinand és Marilyn Manson is jön a VOLT-ra!

2009. február 13. - sunthatneversets

Mivel jelenleg sok időm nincs, így álljon itt Volt Fesztivál hivatalos honlapjának tegnapi híre:
 


„A 17. Soproni VOLT Fesztivál programja jócskán felülmúlja még az utóbbi évek világsztár-kínálatát is!
Igazi szenzációként köszönthetjük a több év után új lemezzel és fesztiválturnéval visszatérő LIMP BIZKIT csapatát, vagyis a nu-metal világszerte rajongva tisztelt keresztapjait. Akárcsak a legnagyobb Nyugat-európai fesztiválok másik nagy idei visszatérőjét, a provokatív metál-ikon, MARILYN MANSON-t, és a legaktuálisabb brit szupercsapatot, a FRANZ FERDINAND-ot.
Az elsőként bejelentett nevek között találjuk a meglehetősen ritkán turnézó francia technó-producert, LAURENT GARNIER-t, aki természetesen élő show-val érkezik Sopronba. Ugyanúgy, mint a brit FREESTYLERS legénysége, amely pezsgő breakbeatet szállít az Alpok aljára. Sokak örömére visszatér a Hűség városába LTJ BUKEM és MC CONRAD, a drum and bass koronázatlan királyai.
Kevesebb, mint 150 nap múlva újra megnyitja kapuit a Soproni VOLT Fesztivál. A programkínálatban 10 színpadon 200 hazai- és nemzetközi sztárt várhatunk a Hűség városába. Közülük egyelőre hat nevet hoztak nyilvánosságra a szervezők, de azt ígérik: a közeljövőben lesznek még igazán nagy meglepetések!
A kezdés minden várakozást felülmúló! A visszaszámlálás pedig ezennel elindult!
Belépőjegyek már országszerte kaphatók.”

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr57940289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum