RockStation

H.A.R.D. a Z Rock-on és a MelodickRock-on!

2009. március 13. - SAABI

Hazánk egyre sikeresebb nemzetközi karriert magáénak tudó dallamos rock csapata bekerült a Z Rock fesztivál fellépői közé, ahol olyan nevek lépnek majd fel, mint John Waite, az Eden vagy a Cornerstone.


A tavaly Traveler címmel debütáló lemezét kiadó csapat mára Beau Hill produceri munkáját is maga mellett tudhatja, valamint egyre több magazinban, rádióban és webes felületen jelennek meg velük kapcsolatos cikkek, interjúk és pozitív hangvételű kritikák, mind itthon, mind pedig nemzetközi szinten. Mindezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a neves  MelodiRock.com oldal őket választotta a hét előadójának. A Wendigo-ban megismert, s a H.A.R.D.-ban kiteljesedett BZ vezetésével működő csapat pedig remélhetőleg a jövőben is folytatja majd azt a sikeres utat, melyet a lemezmegjelenés óta maga mögött tudhat.

 

 

Kapcsolódó linkek:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr49999403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum