RockStation

Fesztivál körkép 2009, NovaRock (Nickelsdorf, Ausztria)

2009. június 06. - sunthatneversets

Azt gondoltuk a Fesztivál-szezon kezdete előtt, hogy a környező országokban megrendezésre kerülő, nekünk magyaroknak is elérhető fesztiválokat kicsit górcső alá vesszük. Nézzük mit mutat a kép.
 

UPDATE 2009.06.25.:
Képes beszámolónk a NovaRock 1. napjáról Frogfoot jóvoltából: Nova Rock 2009 - képes beszámoló.
Folytatás:
Nova Rock 2009 - képes beszámoló | 2. nap


Az ausztriai Novarock akár lehetne magyar fesztivál is, ha pár száz méterrel idébb rendeznék, de odébb rendezik. Nos ez az árakon szépen meg is látszik, hiszen ez a három nap igencsak nem a magyar pénztárcának van kitalálva. Csak három napos bérlet kapható, napijegy vásárlására sehol nincs lehetőség. Ára: 37000 Ft (ebben a kempingezés ára is benne van). Szép összeg, igaz a felhozatal is nagyon erős. Az kétségtelen, hogy a Metallica fellépése a legnagyobb durranás, de többek között olyan ászok lépnek fel a KÉK Színpadon, mint a maszk-metál Slipknot, az idén zseniális lemezzel jelentkező Mastodon, a kemény slágergyár Disturbed, a Placebo, az itthoni elmaradással ellentétben itt valószínűleg koncertező Kaiser Chiefs, vagy az idén vérciki lemezzel jelentkező Chris Cornell, akit előre sajnálok.

A PIROS Színpad is telis tele van jó bandával, elég csak megemlíteni a lassan havonta lemezt kiadó NIN-t, az idei nyárra újjáalakult Faith No More-t, a hamarosan új lemezzel jelentkező Killswitch Engage-et, örök kedvencünket a Monster Magnet-t, de a záró napon zúzó Machine Head, Trivium, Static-X trió sem lesz kismiska.

Szóval vastagabb pénztárcájúak útnak indulhatnak, mert igen erős mezőny gyűlik össze a Pannónia-mezőn.



Részletes program: Novarock 2009 Line Up

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr451168279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum