RockStation

Anthrax : keverés

2009. július 27. - sunthatneversets

Mivel az Anthrax egyik kedvenc zenekarom, örülnék, ha most azt írhatnám, hogy folyik Dave Fortman - ex-Ugly Kid Joe – producerrel a várhatóan ősszel megjelenő Worship Music címre keresztelt lemez keverése, de egyrészt az album keverése már kész, másrészt keverni sajnos más formában is lehet.

A John Bush énekes kiválásával, hosszú ideig énekes nélkül maradt csapat nagy nehezen tavaly ráakadt Dan Nelson-ra, aki ráadásul hasonló hangi adottságokkal is rendelkezett, mint elődje. Úgy tűnt megvan a tökéletes dalnok a posztra, egészen múlt hét végéig. Akkor ugyanis a korábbi énekes John Bush szerepelt egy angliai bulin, melyre azért volt szükség, mert Nelson betegsége miatt nem tudta vállalni a fellépést.

Nos később kiderült, ebből egy szó sem igaz. A csapat kommunikálta így a történteket és Dan Nelson egyáltalán nem volt beteg, sőt várta a további fellépéseket, igaz bennfentesek szerint volt feszültség közte és a csapat között. Minden esetre a banda később honlapján hivatalosan is megerősítette, hogy Dan Nelson már nem a banda énekese és a későbbiekben meghallgatások várhatók a megüresedett poszt betöltésére.

Így persze erősen kérdésessé válik az új lemez őszi megjelenése, hiszen kötve hihető, hogy kijön egy lemez, amin egy olyan csóka énekel, aki már nem is a banda tagja. Na erre varrjon gombot aki tud.     
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr921270879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.07.27. 14:46:02

No igen: ha $cott annak idején rendesen kezelte volna a reunion dolgot, megpróbál kifigyelni a dollárok csengése mögül és nem marja el a csapatból Bush-t, most jóval egyszerűbb élete lenne.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum