RockStation

Angertea hírek

2009. július 30. - sunthatneversets

Az Angertea-ból Gergely Mihály jelentkezett a következő hírekkel:


„Van pár jó, és egy rossz hírünk. Kezdjük a rosszal:

Sajnos Ottó dobosunk szombaton elszenvedett egy közúti balesetet, aminek következtében eltört a jobb bokája. Emiatt sajnos lemondani kényszerültünk az egyetlen nyárra meghirdetett fesztiválfellépésünket, a Fekete Zaj Feszten való koncertet.

Akkor jöjjenek a jó  hírek: Az első az, hogy múlt héten leforgattuk az új videóklipünket az Endless Fields nótához. Nem áruljuk el a tartalmát, csak annyit, hogy mindenki tutira meg lesz lepődve rajta. A klip előreláthatólag szeptember elején startol a Lángoló Gitárok oldalán, ahol exkluzív klippremier lesz.

Másik, hogy alakul az őszi koncertnaptárunk. Ezúttal nem fogjuk szénné játszani magunkat (mint ahogy azt tettük tavasszal), de azért körvonalazódik kettő pesti és egy szegedi buli.

A jövő év nagy dobása részünkről egy DVD kiadása lesz, ami sok érdekességet, és pár újdonságot is fog tartalmazni. Ez még csak terv, lehet csúszás, de igyekszünk kihozni 2010-ben valamikor.”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr781277149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum