RockStation

VIDEJÓ FULLEXTRA! Pearl Jam, Placebo, Clutch

2009. augusztus 26. - sunthatneversets

Ma sztárparádé  lesz kérem szépen!


Kezdjük a sort a hamarosan Backspacer címmel új lemezzel jelentkező Pearl Jam-mel. Nos mondhat bárki bármit a PJ mindig etalon marad, ha elmúlt a grunge, ha nem. Új lemezük előfutáraként itt a korábban már több helyütt hallható The Fixer klipesített verziója, ami a legnépszerűbb videómegosztón csak ilyen ultraszar hanggal van meg. A filmecskét az a Cameron Crowe rendezte – mondjuk olyan sok rendezni való nem akad rajta -  aki olyan filmeket jegyzett direktorként, mint a Vanília égbolt, vagy a Majdnem híres. A dal amúgy jó, belekötni nem nagyon lehet, várjuk a korongot! 


 


 

Placebo és Clutch videók kattintás után >>

Az Ashtray Heart-ban a tűzből előbújó, mára hosszú hajat növesztett Brian Molko most sem néz ki kevésbé homokosnak, mint korábban, viszont a Placebo Battle For The Sun című lemeze kiválóra sikeredett (RockStation kritika: Alter attitűd : Placebo - Battle For The Sun). A kicsit hatásvadász nótára, nem kevésbé hatásvadász klip készült, de ez legyen a legnagyobb baj, mert a szám amúgy teljesen oké.


 


A végére hagytam egyik személyes kedvencemet. A Clutch nemrégiben megjelent új nagylemeze (RockStation kritika: Mocsári szörny : Cluthch - Strange Cousins From The West) sok jó dalt tartalmaz. Ezek közül a legdirektebb talán az 50,000 Unstoppable Watts, így kézenfekvő volt, melyik dalra készüljön a videó. A videó kőegyszerű és ötletes egyszerre, a dal pedig csillagos ötös, még mindig.


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr921339664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum