RockStation

Powerground hírek : Conan's First Date, Thy Catafalque, Watch My Dying

2009. szeptember 01. - sunthatneversets

Conan's First Date

Elkészült a Conan's First Date első videoklipje az előző anyag címadó  dalához, a The Werewolf Risinghoz! A video elkészítésében a zenekaron kívül részt még Büki Máté vágó és operatőr, valamint Megyeri Krisztián, aki a fényekért felelt.

Nekik külön köszönet jár. Lássátok hát, ahogy a lelketlen mészárosok mielőtt elejtenék  áldozataikat, egy jó adag metalt zúdítanak a nyakatokba!

 


És ne feledjétek, szeptemberben jön az "Effigies" dupla EP, melyen 3 új dal mellett rajta lesz a tavaly rögzített 5 nóta, valamint sok-sok okosság a CFD-től, csak nektek. Az ősz folyamán a Watch My Dyingot fogják elkísérni Conanék az ország több pontjára. A WMD-vel közös turné bemelegítése szeptember 12.-én lesz, a legendás zentai Zeppelin Klubban (Vajdaság/Szerbia), a Blind Myself vendégeként. Azt pedig jobb, ha tudjátok, hogy mindenki azt fogja kapni, amit megérdemel!

Conan's First Date koncertek:
2009. szeptember 12.
Zenta, Zeppelin

2009. szeptember 18.
Tatabánya, Roxxymusic Café  

Conan's First Date MySpace oldal 

 

 

Thy Catafalque

A Thy Catafalque nagy kedvence a Powerground teamnek ezért úgy döntöttünk, hogy csinálunk pólókat Kátai Tomiéknak. Mint bizonyára sokan tudjátok a csapatnak nemrég jelent meg a negyedik lemeze, Róka Hasa Rádió címmel. Számtalan magasztaló kritika született az albumról és mi sem tudunk betelni vele.

Thy Catafalque hivatalos weboldal
Thy Catafalque MySpace oldal

 

Watch My Dying

Szerettük a fesztiválokat most is, bár az elején kissé monszun beütése volt az évszaknak. A 42. DDays volt megint nyilván a legjobb. Aki ott volt az tudja, aki nem, az meg jövőre megtudja. A tehetségkutatót a budapesti Sculpsit nyerte, a második helyezett a Monkey Cave, a harmadik a Death Warrant lett. Gratulálunk! Köszönjük szépen mindenkinek részvételt és a díjakat a Rebel/Hangszerarzenálnak, a székesfehérvári Rock-Portnak és a bajai Cyanide Soundnak.

Az már biztos, hogy Iminek az Enterprise űrhajót nem a DDays nyereségből vesszük meg, de örülünk annak is, ha a korábbinál kisebb mínusszal megúsztuk a történetet. Azért egyszer egy hajómakett reméljük összejön a srácnak.

Azonban a nyár vége nem jelenti azt, hogy lassulnák, hanem inkább magasabb fokozatba kapcsolunk Ford Prefekttel. A nemlétező ötödikbe. A pár hetes pihenő után Tatabányán indul az őszi Moebius turné. Másnap - szeptember 19-én - pedig következik a 7. 

Stagediving Feszt, a Dieselben: "Az est folyamán hazánk már külföld felé is kacsingató folk metal bandája a Dalriada ad exkluzív koncertet. Ezen alkalommal a Fajkusz Banda folk zenészeivel kiegészülve játsszák el pár szerzeményüket, a teljes hosszúságú program keretében. Az est másik fő attrakciója a Watch My Dying lesz, akik legújabb, fantasztikusan sikerült Moebius lemezüknek tartják bemutatóját. Az albumon felbukkanó vendégek közül többen    szerepelni fog az est folyamán. Aztán a minőségi tagcseréken átesett Cadaveres is keményen odavág még a hallójáratoknak, illetve a Nasmith és a 1Kill Embrace sem kímél majd senkit. A belépő elővételben mindössze 2000 Ft, a helyszínen pedig 2500 Ft. Jegyelővételi helyek: CD Pince, Hammer ZB, Headbanger, Shark, illetve a fellépő zenekaroktól postai úton.

 

A fesztiválon Rockerek.hu találkozó is lesz. Reméljük most is jó sokan összegyűlünk egy nagy közös zúzdára. A rendezvény előtt a blaha lujza téri Teke kocsmában gyülekezés, 16.00 és 18.30 között, hogy a 19.30-as kezdésre bizonyosan odaérjen mindenki."

Watch My Dying koncertek:

2009. szeptember 18.
Tatabánya, Roxxymusic Café 

2009. szeptember 19.
Bp, Diesel, Stagediving Fesztivál

Watch My Dying hivatalos weboldal
Watch My Dying MySpace oldal

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr541352591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum