RockStation

Weekend warriors tour : Zyon és Dolor

2009. október 10. - sunthatneversets

Hogy mi lesz akkor, ha tizenegy, a hétköznapokban konszolidált, ölelgetnivaló, enyhén politoxikomán úriember a hétvégeken közösen kisbuszba ül  és hamuba sült pogival a csomagtartóban elindul Gyöngyösről a szélrózsa különféle irányaiba, hogy az adott város táblájánál készítsen egy fotót pálinkával a kézben, és ha már ott jár, előre megfontolt, kiemelkedően sunyi szándékkal ultrabrutál-megaterror csapást mérjen a szegény lakosság hallójárataira? Megtudhatjátok, ha ellátogattok a Weekend Warriors fantázianéven guruló mókahadjárat valamely állomására, melyet az imént illusztrált Zyon és Dolor zenekarok prezentálnak!

Elöljáróban persze mindenképp megszellőztethetünk annyit, hogy egy végtelenül jó hangulatú, és falbontóan energikus metalcore és hardcore/nu metal produkcióban lehet részetek, ha nem vagytok restek lecserélni a kercsatornák kiemelkedően szórakoztató, farcsont-zsibbasztó műsorát a fénylő dobozban. Természetesen jól felszerelkezünk mindenféle képrögzítő eszközzel, hogy az összes helyszínen megörökíthessük a legönfeledtebben mulatozó társaság megmozdulásait (melyet később természetesen közzéteszünk egy összevagdalt videó formájában), illetve nem titkolt cél, hogy a példamutatók mi legyünk ez ügyben! Gyertek tehát sokan, hívjátok anyut és hugit is! (nem, semmiféle kárt nem teszünk bennük, megígérjük).

Részletes információkért, valamint a két banda ingyenesen letölthető korongjáért látogass el a Weekend Warriors Myspace oldalára, vagy a Zyon és a Dolor zenekarok nemrégiben megújult Myspace oldalaira!
 


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr901439924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum