RockStation

A U2 interneten sem jön Magyarországra, avagy koncert online, de nem nekünk...

2009. október 20. - SAABI

U2 Live From The Rose Bowl, Global Live Webcast, 25 October 2009.

Október 25.-én vasárnap online nézhető a U2 pasadenai (Kalifornia) Rose Bowl stadionban tartandó koncertje a YouTube.com videómoegsztó portálon keresztül. Ez a koncert az egyik állomása annak a grandiózus 360 turnénak a körkörös szörnyeteg színpaddal, amely sosem fog eljutni Budapestre rendezésre alkalmas helyszín hiányában.

A koncert a U2 hivatalos YouTube csatornáján tekinthető meg október 25.-én vasárnap közép-európai idő szerint 4 óra 30 perces kezdettel, azok számára, akik a földgolyó megfelelő országában tartózkodnak, a szervező ugyanis korlátozta azon országok listáját, amelyekben a közvetítés megtekinthető lesz. 

Kicsit rosszul eshet nekünk, hogy Magyarország ebből a listából is kimaradt. Köszi Live Nation!

Remélem, azért minden rendes internet user tudja, hogyan lehet megnézni mégis ezt a videót. Ha esetleg mégsem, akkor itt találtok hozzá egy tippet angolul. Nem garantált, hogy ebben az esetben is működni fog a módszer, de egy próbát megér, igaz, kicsit korán kell kelni hozzá...

Ja és még egy tipp: téli-nyári átállásra ügyeljetek, nehogy emiatt késsétek le!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr161463178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum