RockStation

Ossian, Dalriada, Hungarica - Mahasz-listás sikerek

2009. október 25. - sunthatneversets

Szeptemberben a Mahasz-lista élén startolt az Ossian új lemeze, az Egyszer az életben, amely azóta is magabiztosan tartja magát a lista első tíz helyezettje között. 
A folk metalt játszó soproni Dalriada egészen különleges új albuma, a kizárólag megzenésített Arany János balladákat tartalmazó Arany-album  pedig a Mahasz-lista második helyén indított és jelenleg is a lista hatodik helyén található. 
Október elején jelent meg és azonnal a Mahasz-lista első helyén indított a nemzeti rock élcsapat Hungarica új lemeze, a Nincs más föld, nincs más ég, amelynek bónusz DVD-jére egy februári koncertjük felvétele mellé videóklipek  is felkerültek. 
Mindhárom zenekar ezúton is szeretne köszönetet mondani a hűséges rajongóknak, valamint mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a fantasztikus sikerhez! 
 
Hammer Records MySpace
Hammer Concerts MySpace
HammerWorld weboldal

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr891473395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum