RockStation

Szombaton W.A.S.P., vasárnap Isis

2009. november 11. - sunthatneversets

Ezen a hétvégén a Skalar két legendás metálbandát is elhoz Budapestre. Szombat este a W.A.S.P. játszik Blackie Lawless vezetésével a Diesel Klubban, este 9-től. A zenekar az ősszel megjelent Babylon című albumát turnéztatja, és mivel előzenekar nincs, pontos kezdés és hosszú műsor várható.  
 
Vasárnap az Isis lép fel, szintén a Diesel Klubban. Aki nem ismeri a zenekart, vasárnapig már aligha tudja megemészteni súlyos és összetett zenéjüket, aki viszont igen, talán tudja, hogy 7 év után sikerült újra Magyarországra csábítani őket, két szervezőcég hosszas közös ostroma után. A bulit kihagyni mindenképp vétek, hiszen az Isis koncertnaptára évekre előre tele van és könnyen lehet, hogy csak újabb 7 esztendő elteltével láthatjuk újra őket itt. Előzenekarként az angol Transitional lép fel. 
 
W.A.S.P. jegyárak: 3990.- (bolti elővét), 4990.- (Eventim és Ticketportal), 5490.- (a koncert napján) 
 
ISIS jegyárak: 4800.- (bolti elővét), 5500.- (Eventim és Ticketportal), 6000.- (a koncert napján)
 
Elővételi helyek: The Lab, Teenage Riot (József krt. 19.), Casual Store, Headbanger, Hammer Zenebarlang, Wave, CD Pince, Diesel, Eventim, Ticketportal.  

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr661518214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum