RockStation

Billy Idol és Massive Attack az idei VOLT-on

2010. március 03. - sunthatneversets

BILLY IDOL, az ikonikus rock and roll világsztár és a trip-hop stílusteremtő MASSIVE ATTACK már biztosan fellép a 18. VOLT Fesztiválon. Akárcsak ANDY C, a PAROV STELAR BAND és DJ YODA. Négy hónappal a kapunyitás előtt a hazai nagyágyúk közül is publikus már néhány név: többek között ÁKOS és a QUIMBY is a nagyszínpadon ad koncertet Sopronban. És ez még csak a kezdet... A nemrég “Turizmusért” díjjal kitűntetett szervezők hamarosan további fellépőket ígérnek a június 30. és július 3. közötti  soproni VOLT Fesztivál programjából.

 

Az elsőként napvilágot látott hír szerint a VOLT Fesztivál nagyszínpadán  fellép a rock and roll-legenda, BILLY IDOL.  Megszámlálhatatlan, mára klasszikussá érett sláger fűződik a nevéhez, a Rebel Yelltől a Shock to the System-ig, de nagy erőkkel készül arra, hogy idén újra meghódítsa a világot. Karizmájának és előadói képességének lehengerő erejéről bárki meggyőződhet az idei VOLT Fesztiválon.
Szintén a VOLT főműsoridős vendége lesz a trip-hop mozgalmat útjára indító, stílusteremtő MASSIVE ATTACK. A világ legegyedibb hangulatú elektronikus zenéit előállító csapat 2010 februárjában új albummal jelentkezett, hogy ismét felejthetetlen atmoszfératripre invitálja híveit, ez alkalommal Sopronba.
Jó hír a rajongók számára, hogy ÁKOS - aki a hazai fesztiválok közül a VOLT-on szerepelt eddig a legtöbbször – ezúttal igazi nagyszínpados rockkoncerttel érkezik a Lővérekbe. A száznál is több hazai előadó közül egész biztos fellép a VOLT-on a QUIMBY, a BËLGA, a 30Y, az IRIE MAFFIA és a CSÍK ZENEKAR.
Az elektronikus zenei programkínálatban is bőven szerepelnek finomságok és kuriózumok. Közülük a drum and bass királyaként ismert ANDY C és MC GQ, a hiphop művész, DJ YODA, valamint az osztrák PAROV STELAR BAND részvétele máris biztosra vehető.

A szervezők továbbra is tárgyalnak nemzetközi- és hazai sztárokkal: zenekarokkal, dj-kkel. Azt ígérik, a következő hetekben további nevekről adnak majd hírt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr891804822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum