RockStation

Cadaveres - Külföldi aktivitás

2010. március 29. - sunthatneversets

A zenekartól kaptuk az alábbi hírt:
Március végétől ismét mozgásba lendülnek a Cadaveres fogaskerekei, hiszen igazán  mozgalmasnak ígérkezik a zenekar tavaszi menetrendje. Néhány magyarországi fellépés mellett a külföldi koncerteké a főszerep. A németországi fellépések mellett eljutunk Svájcba, Romániába, Szlovéniába és első ízben játszhatunk Párizsban és Londonban is, amivel egy nagy álmunk válik valóra! A legtöbb koncerten egy másik magyar bandával játszunk együtt, a Watch My Dyinggal, így a Cadaveres tribalmetalcore-ja mellé kaphattok egy kis matekos vadulást is.

A folyamatos hétvégi koncertezés szüneteiben formálódnak az új Cadaveres lemez számai, amit szeretnénk legkésőbb őszre befejezni és kiadni. A friss felállású csapatba az új tagokkal, új lendület is érkezett - így soha nem tapasztalt ötlethalmazból történik a friss témák összerakása és nótákká formálása.

http://www.cadaveres.hu
http://www.myspace.com/cadaveres

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr461876645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum