RockStation

HAMMERWORLD – Megjelent az áprilisi szám, Kalapács Best Of CD-vel, és egy 18 dalos válogatás lemezzel!

2010. április 04. - sunthatneversets

Már kapható az áprilisi HammerWorld magazin, CD-s verzióban egy 17 dalos Kalapács Best Of CD-vel és egy 18 tételes metal válogatással az aktuális, friss felhozatalból. Poszteren az Amon Amarth és az Avantasia!

A tartalomból:
Sick Of It All - Pete Koller mesél az április 19-én megjelenő Based On A Trure Story album dalairól. A Tribute rovatban bemutatkozik a Falka nevű Akela Tribute. A Testemen a jel rovatban a Holiday Crüe és Gunz N'Destruction frontember Sidd mutatja meg a tetkóit. James Hetfield és Kirk Hammett (Metallica) visszaemlékezik néhány klasszikus nóta - Seek And Destroy, Fade To Black, Creeping Death, Welcome Home..., One, Enter Sandman - megszületésére és felvételére. Az Edguy frontember Tobi Sammet 2 CD-ből álló, rengeteg illusztris vendéget felvonultató, pár nap múlva megjelenő új anyagáról (Avantasia – The Wicked Symphony & Angel Babylon) mindent megtudhatsz exkluzív interjúnkból.
A Dürer kertben hatalmas bulit csapott ausztrál Airbourne is az új albumáról beszélt a lapnak, valamint kifaggattuk a Metalfestre ismét hozzánk látogató svájci folk metal csapat, az Eluveitie frontemberét is!

www.hammerworld.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr381893226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum