RockStation

HAMMERWORLD – Megjelent a májusi szám – Steelwing CD-vel, és egy 18 dalos válogatás lemezzel!

2010. április 29. - sunthatneversets

Már kapható a májusi HammerWorld magazin, a CD-s verzióban a májusi Metalfesten is koncertet adó svéd heavy metal banda, a Steelwing bemutatkozó albumával, mely 9 tradicionális metal nótát rejt. A Let The Hammer Fall korong ezúttal 18 gyilkos új metal opuszt rejt, az aktuális, friss felhozatalból. Poszteren a Lamb Of God és a Metalfest összes fellépője, egy fesztiválplakát formájában!

Ebben a hónapban exkluzív Metalfest tartalmakkal töltöttük meg az újságot! Címlapsztori a Dunán is exkluzív koncertet adó svéd Sabatonnal, valamint az immár a Remembering The Steel egykori gitárosát, Vörös Attilát a soraiban tudó Nevermore gitárosával! Interjút olvashatsz a Finntroll csapatával és az Astral Doors frontemberével!
A júniusban friss lemezzel jelentkező Ozzy és a május végén Budapesten fellépő Kiss tagjai is meséltek az aktuális történésekről! Kifaggattuk a Rhapsody Of Fire-t, Slash-t, a Darkthorne-t, az Orphaned Land-et és a Lacrimas Profundere tagjait. A hazai csapatok közül ezúttal a - Metalfesten szintén fellépő – Damned Spirits’ Dance és a Dalriada tagjai adtak interjút, valamint Schmiedl Tamás (Moby Dick) beszél új formációjáról az Isten kezében címmel debütáló lemezt kiadott Bloody Roots-ról!
A májusi számban részletes Metalfest program és nyereményjátékok is várnak rátok! Az újságban található kuponnal 500 Ft-tal olcsóbban veheted meg a Metalfest jegyedet a Hammer Zenebarlangban! Belépőt nyerhetsz emellett a májusi Riverside és a júliusi Queensrÿche koncertekre, a Livesound jóvoltából!

www.hammerworld.hu
http://metalfest.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr21962587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum