RockStation

Metálgyász – Elhunyt Ronnie James Dio, minden idők egyik legnagyobb rockénekese!

2010. május 17. - sunthatneversets

67 éves korában elhunyt minden idők egyik legnagyobb rockhangja Ronnie James Dio, tudatta a hírt felesége és egyben menedzsere Wendy Dio. Wendy Dio elmondta, hogy a család és sok barát tudott elbúcsúzni az énekestől, mielőtt csendesen elhunyt.

Ronnie James Dio 1942. július 10.-én született. Énekelt az Elfben, a Rainbow-ban, a Black Sabbathban, majd Dio nevű zenekarával is sikert sikerre halmozott. A heavy metal egyik legkarakteresebb előadója volt. Nyugodjék békében!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr532009074

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: "Something is coming for you..." 2010.05.17. 11:01:55

Az újabb, a legutóbbit is alulmúló, ritkaszar hétvége után frankó kis hét veszi kezdetét... Elhunyt Végvári Tamás, az egyik kedvenc (szinkron)színészem és ma reggel Ronnie James Dio is csatlakozott a rock és metál néhai nagy alakjaihoz...  &nbs...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum