RockStation

Top 10: A Rokksztár visszavág

2010. május 26. - RaczUr

Ti vagytok a legjobb közönség! Hányszor hallottuk már ezt a nem túl meggyőző mondatot kedvenc rocksztárunk szájából. De van az úgy, hogy néha ők is besokkalnak egynéhány dilettánstól, és sajátkezükbe veszik a rajongók megrecírozását. Válogatott módszerek, stílusos, és kőkemény közbe avatkozások. Nézzük, és ámuljunk:

10: Radiohead
Bemelegítésnek nézzünk egy securityst, aki nagy valószínűséggel a koncert közepette visszautazott lélekben az egyetemi foci bajnokság döntőjébe, és egy nagyszerű bevetődéssel akadályozta meg touchdownt. Thom York zavartalanul pengethet tovább.

 

 

9: Josh Homme (Queens Of The Stone Age)
A XXI-ik század közönség egyik érthetetlen mulatási szokása az előadó megdobása az első kézközelbe kerülő tárggyal, itt például egy lábbelivel. Josh Homme Qotsa frontemberét azért megnéznénk egy páran, hogy a maga majdnem kétméterével, és mázsa fölötti versenysúlyával mit művelt volna, egy a pubertás korba épp csak beletipegő nyikhajjal. Ez elmarad, van helyette cifra osztás.

 

 

8: Paul Stanley (Kiss)
28.-án jön a Kiss, úgyhogy ez a tanmese szolgáljon tanulságul mindenkinek, aki azon gondolkodik, hogy célba veszi a festett arcúakat.

 

 

7: Kurt Cobain (Nirvana)
Azért nem feltétlenül csak a közönség lehet tapló, igaz lehet ez zenészre, és biztonságira is, itt most ez a kettő kerül konfliktusba. Alapból egyenlőtlen harcnak indulna egy ilyen összecsapás, de ha egy ötvenes bicepszű redneckről, és egy ötven kilót épphogy elérő aktív drog fogyasztóról van szó a végeredmény:

 

 

6: Randy Blythe (Lamb Of God)
A LOG frontember nagyon lazán oldotta meg a flakon dobáló mizériát. Így kell ezt, semmi picsogás, sértődés, csak egy könnyed vissza a feladónak.

 

 

5: Axl Rose (Guns N' Roses)
Axl az az ember, akiről kis túlzással egy külön tizes listát lehetne összeállítani a közönség befenyítésére, de talán ez a legemlékezetesebb. Ha már nem lehet bízni a biztonságiakban nincs más hátra: ugrás, oszt fájht. Az adrenalin szint emelkedés 1:13-tól.

 

 

4: Billy Joe Armstrong (Green Day)
Ekkor még a Green Day nem Grammy- díjas, amerikán idjótozós bandát jelentett, és Billy Joe igazi punk módjára vetődik a közönségbe egy paréjabb ütésváltás reményében.

 

 

3: Keith Richards (Rolling Stones)
I get no satisfaction! Szól a Rolling Stones nóta, a lelkes rajongó sem kap szátiszfeksönt, csak egy Telecaster mintát az arcára.

 

 

2: Henry Rollins (Black Flag)
Pont a hardcore apostol, Henry Rollins maradna ki? Hát nem fog. Ez itt a megható találkozás a debil rajongó, és Henry barátunk között.

 

 

1: Maynard James Keanen (Tool)
A gondolatok kavarognak az ember fejében 1:56-tól:
1- Mennyit, és mit kell fogyasztani, belőni, elszívni, felszívni, ahhoz, hogy egy Tool koncerten a színpadra menjen tombolni valaki úgy, mintha valami rosszabb motortalálkozó hajnal hármas hakni bandájától a Pocsolyábaléptemet hallgatná?
2- Mit képzelt el, hogy mi lesz a fogadtatása a zenészektől (Ölelésre tárt karokkal szalad a színpadra)?
3- Ha már feltétlenül ölelgetni akarja Maynard-ot, miért nem kérdezi meg tőle előtte, hogy véletlenül nem-e gyakorol valami küzdősportot?
De legalább van 7-8 perce átgondolni az egészet, amíg földre terítve, nyakán egy Maynarddal a színpadon hallgathatja meg a Pushit-et!  
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr682034115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum