RockStation

HAMMERWORLD - Nyári dupla szám, új Replika albummal

2010. július 07. - sunthatneversets

Már kapható a HammerWorld magazin július-augusztusi száma, a mellékletes verzióban a Replika új albumával, amely 12 friss nótát tartalmaz a debreceni csapattól!

Interjúk: Motörhead, Deftones, Soulfly, Replika, Heaven Shall Burn, Iron Maiden, Dew-Scented, Soilwork, Queensryche, Pin-Up Went Down, Stereochrsit, Edenbridge, Skyforger, Blidn Guardian és sokan mások!

XY Akta – Cseresznye a Tankcsapdából!
Klasszikus! – az Iron Maiden: Iron Maiden című korongja 1980-ból
Hangerőmű - szakmázós/gitározós rész: Nino Bettercourt az Extreme-ből és Vörös Attila a Nevermore-ból!
Játék Ozzy Osbourne koncertjegyekért és plakátokért, Indica ajándékcsomagért és Baby Bone CD-kért, poszteren Ronnie James Dio és az Epica!

http://hammerworld.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr42134933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.07.07. 12:28:26

A Motörhead, a Stereochrist és a Queensryche interjú jó. Azt viszont nem értem, hogy a T. Szerk. hogy engedte a lapba az XY-aktát: Cseresznye azt hitte, hogy amibe került, az Bede Márton Villáminterjúja?
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum