RockStation

Room Of The Mad Robots - Elkészült az első klip

2010. augusztus 26. - sunthatneversets

UPDATE!

Itt nézhető a klip: Room Of The Mad Robots - Toxic Spiral klip-premier @ LángolóGitárok

Végre és valahára, végtelennek tűnő utómunkálatok után elérkezett az az ünnepélyes pillanat hogy bejelenthetjük: elkészült a Room of the Mad Robots zenekar első videóklipje! A film a 2009 decemberében megjelent Mechanical Sound Empire című lemez zárótételéhez, a Toxic Spiral Time című nótához készült. A képi világ és a hangulat Csáki László rendező, Maly Róbert operatőr és Szép Judit fényelő keze munkáját dicséri. A dal több mint öt és fél perc hosszú, ami nem egy tipikus nótahossz klipeknél, de úgy gondoltuk, hogy ennek a dalnak a líraisága kívánja leginkább a képi megvalósítást. A klip augusztus 25-től 1 héten át kizárólagosan megtekinthető a Lángoló Gitárok (http://langologitarok.blog.hu) oldalon. Mindenkinek jó szórakozást kívánunk hozzá!
A klipet a néhai PANKKK támogatásával forgattuk le. A csapat ősszel a Watch My Dying társaságában fog futni egy kört az ország klubjaiban.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr402246512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum