RockStation

Eluveitie a 2011-es Rockmaratonon

2010. november 16. - sunthatneversets

Gőzerővel folynak a munkálatok a 2011-es Rockmaraton Fesztiválon (2011.07.04.-11.), de a technika ördöge is többször megtréfált már bennünket. Hatalmas az érdeklődés az első 3000 akciós jegy iránt - ami érthető, hiszen közel a felébe kerül a teljes árnak, így egy napra lebontva mindössze 1.285.-Ft. Ezért úgy döntöttek a szervezők, hogy pontos időpontban határozzák meg a jegyeladás kezdetét, ami november 17. szerda délelőtt 10 órakor veszi kezdetét a Ticketportal hálózatába tartozó boltokban és az online felületen.

Ahogy ígértük a programot is elkezdjük adagolni, így büszkén mutatjuk be az első biztos külföldi fellépőnket, a svájci illetőségű Elueveitie-t, akik a folk metal egyik legnépszerűbb és egyben legújítóbb szellemi ségű képviselői. Sokszínű zenéjükhöz kiváló atmoszférát biztosít majd a festői szépségű Malomvölgy. Első magyar bandáink: Ossian, Prosectura, Akela, Rózsaszín Pittbull, Insane, Kalapács, Watch My Dying, Sear Bliss, ismét előrevetítik a rockzenei sokszínűséget. További információk: www.rockmaraton.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr662451592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum