RockStation

Klipözön: Disturbed, Ill Nino, Halford és My Chemical Romance videók [VIDEJÓ EXTRA]

2010. november 26. - sunthatneversets

Ma lesz erdőben zenélő sáros zenekar, erdőben zenélő nem sáros zenekar, színpadon zenélő banda és világot megmentő csapat. 

A Disturbed új lemeze Asylum címmel jelent meg nemrég. A The Animal már a haradik klip a lemezhez erdőben zenélő szutykos, arcra tetovált zenészekkel, nyershúst evő rossztündérrel.

A latino Ill Nino is új lemezzel jelentkezett mostanság, ami nem túlságosan győzött meg minket. Az erdőben zenélés itt is divat, de rossztündér helyett it jó nő van az Against The Wall klipjében.

Rob Halford a Made Of Metal című szolólemezéhez már a második klipet készíti el. A Like There's No Tomorrow-hoz egyszerű koncertklip készült.

A Green Day nyomdokaiba lépett My Chemical Romance (lemezkritika hamarosan) a napokban jött ki új lemezével, amely a Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys címet kapta. Erről a Sing című dalra készült világot megmentős videó.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr932473983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum