RockStation

Klipözön: Terror, The New Black, My Children My Bride és Dew-Scented videók [VIDEJÓ EXTRA]

2011. január 16. - sunthatneversets

Hardcore-ral kezdünk. A kaliforniai Terror tavaly jelentkezett Keepers Of The Faith című lemezével, melyről a címadó tételre készült klip. Horzsoló, és az a riff ....

A délies zenében utazó, de germán The New Black január 21-én jön új lemezével, mely a II: Better In Black címet kapta. Ezen lesz rajta a The King I Was című tétel, melyre most videó készült. Jó kis groove-os nóta.

 

Egy kis core-ság újból, ez most metálcore, az alabamai mezőkön ugráló My Children My Bride  előadásában. Ez a King Of The Hopeless a Lost Boy című albumhoz Garrett Bymers (Riders Of The Apocalypse) vendégéneklésével.

A végére ismét zúzdát hagytunk. Ez pedig a német Dew-Scented új vonalas thrash muszikája Arise From Decay címmel, koncertklipbe öntve, mely banda Invocation című, tavaly megjelent új albumán szerepelt. 


500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE and METALHEAD

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr862586440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum