RockStation

Klipözön: As I Lay Dying, Ozzy, Death Angel és Serj Tankian videók [VIDEJÓ EXTRA]

2011. január 25. - sunthatneversets

Ma megint durvulunk egy kicsit, de csak egy kicsit. Kezdjük a sort a san diegoi metalcore As I Lay Dying-al, akik a The Powerless Rise című tavaly megjelent lemezükhöz készítettek klipet, ezúttal az Anodyne Sea című dalra. A zenekar-elrablós, kommandós klip okosan kitalált, a legvége pedig a csúcs.

Ozzy bátyó is újra hallat magáról. A stúdió és koncert kombó Let It Die a mester Scream címre keresztelt tavaly megjelent lemezét indítja.

A Death Angel is kijött a második klippel Relentless Retribution című lemezéhez. Ez itt a River Of Rapture. Ja és koncert március 13-án a Dürerben.

 

Végezetül egy Serj Tankian klip. A System Of A Down énkesének második szólólemeze Imperfect Harmonies címmel jelent meg tavaly. Ez itt a Reconstructive Demonstrations

 

 

 

   

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr242611498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum