RockStation

Dream Theater: Ha jól halad a munka, akkor nyár elején itt az új lemez

2011. március 20. - sunthatneversets

John Petrucci a zenekar gitárosa egyik nyilatkozatában elmondta, hogy a Dream Theater a nagy jól halad a nyár elejére várható új stúdiólemez munkálataival, a gitáros azonban továbbra sem árulta el, ki ül Mike Portnoy helyére a dobok mögött.

„Remekül halad a munka az új Dream Theater albumon, alig várom, hogy mindenki hallhassa! Nagyra értékelem a türelmeteket az új dobosunkkal kapcsolatos bejelentés miatt. Tisztában vagyok vele, hogy idegesítő a hírekre várakozni, de higgyétek el, mi is égünk a vágytól, hogy mindenkit biztosítsunk: senkinek sem fogunk csalódást okozni!"

Mint ismert a zenekar dobosi posztja Mike Portnoy távozása óta betöltetlen, több nevet is rebesgettek helyettesként, de bejelentésre a mai napig nem került sor. Minden esetre a júliusban kezdődő Európa turnéig mindenképpen számíthatunk valamire, hiszen dobos a koncerteken is kell. A csapat  Magyarországhoz legközelebb július 27-én Bécsben játszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr772754918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum