RockStation

Salvus - Kilépések!

2011. április 01. - sunthatneversets

Zsákovics Gergőtől kaptuk az alábbi híreket:

Sajnálattal adjuk hírül, hogy zenekarunk gitárosa, Kokavecz András távozott a csapatból. András belefáradt a koncertezésekkel, és a zenekar produktumainak népszerűsítésével járó küzdelmekbe, valamint más zenei környezetben is szeretné a továbbiakban kipróbálni magát. A rossz hírt még tetézzük azzal, hogy Krisztián is bejelentette távozási szándékát.
Krisz másik zenekarában való részvétele, illetve a koncertek ütközése miatt bármennyire is szeretné, de nem tudja folytatni a közös munkát a Salvusszal.

Mindezen nehézségek ellenére eszünk ágában sincs földbe állítani a zenekart, sőt, a betervezett koncerteket sem mondjuk le, a megüresedett helyek betöltéséig ugyanis Krisztián mellett Erdélyi Petya (Ad Astra, Megazetor) barátunk fog kisegíteni minket. A fentiekből könnyen leszűrhető, hogy 2 gitáros hely is kiadó a zenekarban, ezért aki érez elég elszántságot és lelkesedést, és úgy gondolja, hogy a zenekar honlapján (www.salvusmusic.hu) foglalt kritériumoknak megfelel, bátran keressen minket az info@salvusmusic.hu email címen! FB oldalunkon lemezkritika dömping: olvassátok, véleményezzétek!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr332790237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum