RockStation

Ingyenes Soilent Green és Today Is The Day koncert a Club 202-ben [KONCERTAJÁNLÓ]

2011. április 11. - sunthatneversets

Április 17-én egy kihagyhatatlannak tűnő, ráadásul ingyenes bulival várja a Club 202 a kemény zenék híveit. A Concerto Music szervezésében ugyanis Magyarországon lép fel a Soilent Green és Today Is The Day.

A lousiana-i Soilent Green eddig öt nagylemezt jelentetett meg, alapítótagja Brian Patton mellett az a Tommy Buckley dobos, akit ma inkább a Crowbar-ból lehet ismerni.  A sludge és grindcore sajátos ötvözetét játszó banda bizonyára mindenkit kellemesen megmozgat koncertjén.

A Today Is The Day a tennessee-i Nashville-ből jön Budapestre.  A csapat sorat korábban két mai Mastodon tag is erősítette, de a csapat nem ilyen zenében utazik, hanem nosise rockban. A banda zenei agya Steve Austin énekes/gitáros, aki rengeteg zenekar albumán működött közre, igaz ezt inkább a stúdióban, mint hangmérnök tette. A Today Is The Day jelenleg új nagylemezen dolgozik.

A koncert két hazai vendége a Stiff Bastard és a Bar Bears lesznek. A koncertre a belépés ingyenes, de ajánlott 20 óra előtt érkezni, mert az után egy ezrest kell csengetni a belépőért.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr302809609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum