RockStation

Klipözön: As I Lay Dying, Social Distortion, Hammerfall és Warrant videók [VIDEJÓ EXTRA]

2011. május 05. - sunthatneversets

Olyan régen jelentkeztünk Klipözön című rovatunkkal, hogy a napját se tudom. De most itt a pótlás benne egy kis glam, metalcore, heavy metal és miegymás.

Az As I Lay Dying még tavaly jelentette meg lemezét The Powerless Rise címmel. Most koncertvideóval jelentkeztek a Beyond Our Suffering című dalra.

 

A Social Distortion hét év után januárba jelentkezett  új albummal Hard Times And Nursery Rhymes címmel. A Machine Gun Blues című dalhoz a 30-as éveket idéző bankrablós, lövöldözős videó készült, ráadásul a jobb fajtából.

 

A svéd Hammerfall új albuma Infected címmel május 20-án kerül a boltokba. Itt az első klip a One More Time című dalra. Hát jobb dalt és ötletesebb videót halottunk/láttunk már. A Kaptár című filmben látott félzombik itt is feltűnnek, több kevesebb sikerrel.


500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE and METALHEAD   

 

A 80-as, 90-es évek hajbandái közül nem mindenki tűnt el teljesen. Bár kevesebb hajjal, de a Warrant is él még, sőt új lemezük is lesz, új énekessel. A Rockaholic című albumról ez itt a Lifes A Song.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr512878880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum