RockStation

Powerground hírek

2011. május 18. - sunthatneversets

Az alábbi híreket kaptuk a Powerground-tól:

Watch My Dying – Újra két gitárral a fesztiválokon

Attila kiszállása óta egy gitárral nyomult a Watch My Dying, azonban tavasz közepén el kezdtünk agyalni azon, hogy jó lenne, ha újra két gitárral szólnánk. A fesztiválokon és nagyobb helyeken hiányzott az ötödik elem, még ha klubokban nem is annyira. Sanyi nyolc húros gitárja mellé olyan embert akartunk, aki hasonlóan vaskos soundokra képes és a hangszerén kiváló. Összedobtunk egy listát pár névvel és Szabó Viktor volt az első, akit kipróbáltunk. Eddig nagyon elégedettek vagyunk a játékával, színpadi megjelenésével és a hangzásával. Ráadásul az első találkozáskor már szakadtunk a poénjaitól, ami szintén jó jel. Eddig az A38 Hajón, Mosonmagyaróváron és Kecskeméten játszott velünk. Az A38-as bulit rögzítette a M1 és valamikor később majd adásba fog kerülni a tévében.

Viktor a Kőbányai Zenesuliban végzett 2001-ben. Ágnes zenekarának a tagja, egykor a Booboo's Punch-ban és az Insightban gitározott. Chapman sticken is játszik. A Klausztrofónián és a Moby Dick Múló álom feldolgozásunkon dolgozott velünk stúdióban.

Most lesz pár szabad hétvégénk, úgyhogy már öten fogjuk összerakni Sanyi új dalát, amit szeretnénk már a nyári bulikon játszani. Ezeken a bulikon pár olyan szám is előkerül majd, amik nem voltak mostanában a műsor részei, plö Gyúlékony csizma vagy Leggyorsabb mártír. Viktor csatlakozásával a zenekar olyan vastagon szól, mint még soha.

Apropó nyár. Régen volt olyan, amikor annyi fesztiválra kaptunk meghívást, mint idén. Ott leszünk az Egri Rockfeszten, a Hegyalján, a Rockmaratonon, a Pafén, a Fezenen, a Gyárfeszten, a Fekete Zajon, a Volton, az Éterfeszten, a SzigetVárockon, a debreceni Sülitemetőn és még van pár buli a tarsolyban. Akad pár klubos megmozdulásunk is, mint az ingyenes DürerKert júliusban vagy a dorogi Kacsa augusztusban.  

A The Prefekt Strikes Back pólóminta már kapható férfi fekete, fehér baseball fazonban, illetve női fekete és fehér változatban. Aki akar rendelni a pólóból, megvásárolhatja a koncerteken, de elfogadunk rendelést adott esetben egy fesztiválon történő átvételre, így megspórolhatjuk egymásnak a postázással való időveszteséget. Persze, aki szereti, ha a postás kétszer csenget, az sem baj.

A zenekar egyelőre elvetette az első két EP újrarögzítésének és kiadásának a tervét. Helyette inkább új albumot szeretnénk kiadni 2011-ben. Ha minden jól alakul, akkor ősszel ez lesz a fő feladatunk, úgyhogy kevés koncert várható, azok is inkább külföldön: Szerbia, Szlovákia, Anglia.

Watch My Dying koncertek:

2011. június 4.
Eger, Egri Rockfesztivál

2011. június 11.
Várpalota, Pannónia Fesztivál

2011. Június 17.
Salgótarján, Éterfeszt


Egri Rockfesztivál bemelegítő buli

Június 4-én, szombaton kerül megrendezésre az Egri Rockfesztivál a Szépasszonyvölgyben, többek között olyan fellépőkkel, mint a Road, a Subscribe, Leander vagy a Cadaveres.

A buli előtti napon, azaz 3-án, pénteken bemelegítő buli lesz a 'Völgyben a Cadaveres zenekar társaságában. A mókázás az egyik pincében indul 18:00-kor, pincegulyással felvezetett borkóstolóval. A vacsora után bortúra, közönségtalálkozó és egyéb vidám szabadidős program veszi kezdetét, amely pont addig fog tartani, amíg Balika el nem fárad. De ő három napig simán bírja.
Aki részt szeretne venni a kóstolón, annak 1400 Ft-ot kell befizetnie előre (május 30-ig), amely tartalmazza az étkezés és a kóstoltatott bor mennyiségét. Ha szeretnél jönni, hívj: 36-209-625-429 vagy írj nekünk: egrirockfesztival@gmail.com.

Ha szeretnéd megismerni Egert és közelebbről a 'Völgyet, akkor gyere és csatlakozz hozzánk már pénteken!

Az Egri Rockfesztiválra május 20-ig lehet 2000 Ft-ért jegyet venni, utána a belépő összege 2500 Ft.

Elővételi helyek:
Eger: Psychogang Tattoo, Dobó tér 9.
Eger: Sorompó, Sas út 6.
Eger: Egál Klub, Széchenyi u. 57.
Gyöngyös: HangszerFarm, Vértanú u. 14. 
Heves: Xplode zenekar: +36-30-4397066
Budapest: CD Pince,  VII. ker. Erzsébet krt. 37.
Budapest: Butik Presszó, V. ker. Veres Pálné u. 22. (új!)

Egri Rockfesztivál
2011. június 04., szombat
Eger, Szépasszonyvölgy, Szabadtéri színpad
Kapunyitás: 13:30    
Kezdés: 14:00

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr422913469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum