RockStation

Queens of the stone age tribute night @ 2011.06.24. - MAPPA CLUB

2011. május 29. - sunthatneversets

Véglegessé vált a Queens of the Stone Age Tribute Night mini fesztivál fontosabb részletei, így a helyszín, időpont és a fellépő zenekarok is. 2011. június 24-én, pénteken a Trafó kortárs művészetek háza pincéjében, a MAPPA CLUB-ban lép fel hat elszánt együttes, hogy egy jó bulit hozzon össze a Qotsa rajongóknak, akik egyelőre még mindig nem láthatták Budapesten Josh Homme együttesét.

A Tribute Night jelleget a fellépők által előadott Qotsa számok adják, melyek mellett természetesen saját dalokkal is készülnek. A május 28-ára tervezett eredeti Queens of the Stone Age koncert középpontjában az első albumuk állt volna, így ezen a tribute fesztiválon is biztosan lesznek arról a felejthetetlen albumról is dalok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr512939630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum