RockStation

Tűzmadár és Twister a Rocktárban - 2011.06.11.

2011. június 06. - sunthatneversets

Ha idén nem jutottál el a Metalfestre, két fellépővel biztosan találkozhatsz június 11-én a kiskunfélegyházi Rocktárban. Ha mégis, akkor pedig gyere és duplázz. Érdemes. A Tűzmadár zenekarnak nemrég jelent meg harmadik albuma, Álmok címmel, a Hammerwold magazin mellékleteként. A Twister az első lemezét hasonlóképpen fogja rászabadítani több ezer metálosra. Az ő lemezük Az ördög lánya címet viseli majd és a július-augusztusi Hammerwold mellékleteként kell majd keresned. A helyi erőt a Sinful Era zenekar fogja képviselni. A kecskeméti zenekar gótikus death black metalt játszik és idén februárban jelent meg első EP-jük.

Kiskunfélegyháza - Rocktár
2011.06.11.
Sinful Era
Twister
Tűzmadár

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr202960042

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Schrott Péter 2011.12.28. 11:05:45

Adunk a kocsmáknak egy pofont! 10 állandó kérdés, 10 válasz. Ismert arcok nyilatkoznak. Név: Schrott Péter Születésnap: 1980. április 29. Foglalkozás: é...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum