RockStation

Menjetek a Hegyaljára! - Harmadik rész

2011. július 03. - sunthatneversets

Kis hazánkban kevés a rockfesztivál. Echte ilyen a már két évente megrendezett Metalfest, a Rockmaraton, azt kábé ennyi. A többi fesztivál ugyan bír keményzenei felhozatallal, melynek aránya évről évre változó. A július 13-16 között Tokaj-Rakamaz-on rendezett Hegyalja-Fesztivál azonban évről évre erősít a felhozatalon, amely idén annyira erős, hogy a majdnem rockzenei fesztivál jelzőt simán ráaggathatnánk a Hegyaljára.

A Fesztivál első és második napjának ajánlójával megvolnánk, jöjjön a harmadik, amely hasonlóan az első két naphoz, rengeteg meglepetést tartogat. A Hegy' nagyszínpadon a Heaven Street Seven és Kowalsky meg a Vega kezd, utánuk már egy metálosabb csapat a Depresszió következik. Ők az Irie Maffia-nak adják át a színpadot, hogy este nemrég új albummal visszatért Guano Apes vegye birtokba azt. Áprilisi koncertje után újra ellátogat hozzánk a Slayer - igaz még mindig Hanneman gitáros nélkül -, hogy lebontsa a Nagyszínpadot, amire jó esély mutatkozik.  

 

 

A Pepsi Nagyszínpadon is a rockosabb zenéké a főszerep lesz Konflikt és Rómeó Vérzik a felvidékről, de újra látható az Akela is. Az este a folk metál jegyében telik, hiszen először a soproni Dalriada, majd a finn Korpiklaani játszik. Késő este a Deák Bill Blues Band és a punk HétköznaPICSAlódások koncertjét láthatja a nagyérdemű. Zárásként egy AC/DC tribute zenekar a AB/CD szolgáltatja a talpalávalót.

Pénteken a Borsodi Malátabár színpadán is lesznek rock közeli dolgok Óriás-sal  IHM-mel és Alvin és a Mókusok-kal. A részletes program ITT olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr683033970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum