RockStation

Karma To Burn az A 38 állóhajón

2011. július 07. - sunthatneversets

Július 11-én este igazán érdekes koncertre van kilátás Budapesten az A 38 állóhajó tetőteraszán, mely a legkülönlegesebb koncert helyszínek egyike. A Dunán úszó hajó látja vendégül ugyanis az instrumentális stoner egyik legismertebb zenekarát a Nyugat Virginiában 1996-ban alakult Karma To Burn-t. Az együttes már pályájának elején az egyik legnagyobb független rockzenei kiadóhoz a Roadrunner Recordshoz szerződött, akik mindenképpen énekest szerettek volna tudni a zenekarban. Első lemezük így is jelent meg, de azt követően a felek nem tudtak dűlőre jutni, így a második Wild, Wonderful.... Purgatory címet viselő lemezük után távoztak a Roadrunnertől. 2001-ben elkészítették Almost Heathen címet viselő harmadik albumukat, majd a tagok különféle projektjei miatt a zenekar jó időre parkolópályára került.

 

2009-ben váratlanul bejelentették visszatérésüket és egy évre rá a Napalm Records gondozásában új albummal is jelentkeztek Appalachian Incantation címmel. A William Mecum gtár, Rich Mullins basszus, Rob Oswald  dob  felállású csapat ettől olyan lendületett vett , hogy idén tavasszal kiadták ötödik albumukat is, mely szimplán az V címet viseli és érdekessége, hogy az egykori Nirvana dobos - ma Foo Fighters gitáros - Dave Grohl stúdiójában készült. A sors pikantériája, hogy a Karma To Burn, ma dalai egy részében lemezen újra bevet énekest, de Magyarországra trió felállásban, mikrofon nélkül érkeznek július 11-én.

a Negative Art bemutatja:
KARMA TO BURN (USA)
SHAPAT TERROR
2011.07.11. hétfő 19:00
Budapest, A38 tetőterasz


jegyár: elővételben 1.500 Ft, a koncert napján 2.000 Ft
elővételi helyek: A38, Wave, CD Pince

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr793046199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum