RockStation

Fegyveres rablásért letartóztatták a Coheed And Cambria basszusgitárosát

2011. július 11. - sunthatneversets

Most már semmin sem lepődünk meg. Tegnap éjjel fegyveres rablás elkövetésért letartóztatták a Coheed And Cambria basszusgitárosát Michael Todd-ot. A csapat a Soundgarden-nel közös koncertkörút vendége, és tegnapi mansfieldi koncertjük után Todd besétált egy boltba és azzal fenyegette meg az eladót, hogy felrobbantja az üzletet, ha nem kap egy Oxycontin nevű fájdalom-csillapítót. Hat üveggel tett el a készítményből, de röviddel az eset után a rendőrség elfogta és letartóztatta.

A csapat nem mondja le a hátralévő koncerteket, Wes Styles személyében már van is kisegítő basszusgitáros. Az esetről sok mindent elmond, hogy Todd 2006-ban heroin függőségének kezelése miatt egyszer már kilépett a zenekarból.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr153057086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum