RockStation

CMTK koncertek

2011. július 27. - sunthatneversets

Július 30-án ismét Törzsbandák Közössége buli a Crazy Mama Music Pubban! A CMTK Production kisebb közönséggel rendelkező zenekarok számára biztosít rendszeres bemutatkozási lehetőséget a klubban fellépő nagyobb magyar vagy külföldi csapatok előtt, vagy több zenekaros, saját koncerteken.

Július utolsó szombatján a súlyos zenéké lesz a Crazy Mama színpada. A „CMTK Production Presents” esten bemutatkozhat egymás közönségének a budapesti, modern industrial/goth muzsikát játszó FutureRealm, a szintén budapesti, progos death metalban utazó Philosopher, valamint az egykori tatabányai D.o.D. alapjaira épült, női frontos melodeath Alteriah. Belépő 1000 Ft, a zenekaroktól beszerezve ingyenes! Kapunyitás 19 órakor. Maradj heavy, maradj metal, de ne maradj otthon!

2011.07.30. CMTK Production Presents
Crazy Mama Music Pub
Budapest, Gubacsi út 97.
Fellépők: FutureRealm, Philosopher, Alteriah
Kapunyitás: 19 óra

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr93103162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum