RockStation

Daldömping: Confession, Trapped Under Ice, Maylene and the Sons of Disaster és Stray From The Path.

2011. augusztus 18. - Benyo.

 I.

A Resist Records gondozásában szeptember 23-án jelenik meg a Confession legújabb lemeze, The Long Way Home címmel, melyről az Asthma Attack című dalt már meg is lehet hallgatni, a csapat Facebook profilján

II.

A Trapped Under Ice is új dallal kedveskedett rajongóinak, ami az október 11-én megjelenő Big Kiss Goodnight című negyedik nagylemezen kap majd helyet. A Born To Die-t itt lehet tesztelni.

III.

A Ferret gondozásában szeptember 27-én megjelenő MatSoD lemez egy újabb tételét lehet itt meghallgatni, mely az Open Your Eyes címet viseli.

IV.

Prey címmel tett közzé egy újabb dalt a Stray From the Path legénysége, az Augusztus 29-én megjelenő, Rising Sun című nagylemezről. A dalban Cory Brandon is közreműködik a Norma Jean-ből. A dalt itt lehet meghallgatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr463163219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum