RockStation

Nadir: Feldolgozás-album és új lemez

2011. szeptember 08. - sunthatneversets

A Nadirból Tauszik Viktor jelentkezett jó hírekkel.

A Nadir éppen több projekten is dolgozik: a készülő feldolgozás-album mellett az új sorlemezünk nótáit is írjuk. A nyár folyamán baráti körülmények között elváltak Turbók Gergely basszusgitáros és a zenekar útjai. Ezúton is köszönjük neki azt a közel tíz évet, amelyet velünk töltött! Utódja Kósa Dániel lett, aki az Our Existence Is Punishment projektben is zenél az együttes egyes tagjaival, és aki az augusztusi Fekete Zaj fesztiválon mutatkozott be a Nadir tagjaként.

Új kiadványunkon, amely egy speciális anyag – feldolgozás-album, ahogy a fentiekben is említettük – lesz, csupa elfeledett zenekar (Transport League, Monster Voodoo Machine, Strife, Gorefest stb.) egy-egy gyöngyszemét gyúrtuk át. Ezeket az együtteseket mind nagyra tartjuk és végtelenül tiszteljük, csak éppen nem olyan nyilvánvaló nevek, mint a Nadir fő hatásaként rendszeresen emlegetett formációk. Az anyag, amelynek címe Undreground Heroes, a nagyon közeli jövőben készül el és válik majd hozzáférhetővé (ingyen letölthető formában) a közönség számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr83211150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vitya1974 2011.10.01. 10:47:51

Csekkoljátok, lájkoljátok:

www.facebook.com/Nadirhungary

Zene, fotók, videók, letöltések, meg ami még kell! Egy nótát (Earth Crisis - All Out War) már meg is tudtok hallgatni a készülő feldolgozás-anyagról!!!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum